-->
Logo

En Yeniler

Ramazan Bayramı Mesaj Sözleri 2015 / Resimli Bayramı Kutlama Sözleri /Tebrik Mesajları /Yeni /Facebook /



Resimli Ramazan Bayramı Mesajları, Yeni Ramazan Bayramı Kutlama Sözleri Resimli, Bayram Kutlama Mesajları Facebook, Ramazan Bayramı Tebrik Kartları, Ramazan Bayramı Kutlama Resimli Kapak Sözleri, Anlamlı Ramazan Bayramı Mesajları, Facebook İçin Ramazan Bayramı Kapak Resimleri, En Güzel Şeker Bayramı Mesajları Resimli, Komik Ramazan Bayramı Tebrik Sözleri, Dini Ramazan Bayramı Kutlama Sözleri, Mesaj,Sevgiliye Bayram Mesajları, Kısa Ramazan Bayramı Mesajları Full, Çok Güzel Resimli Ramazan Bayramı Sözleri, Süper Bayram Smsleri, Sevgiliye Ramazan Bayramı Mesajları, Resimli Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yeni 2015:
 
Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Ramazan Bayramı"nız kutlu olsun.
 
Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar…
 
Sana gelen her iyilik Allah"tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu Ramazan Bayramın mübarek olsun.
 
En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.
 
Dünya"da ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.


 
Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun.
 
Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar.
 
Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun...
 
Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!
  
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...