-->
Logo

En Yeniler

Doğum Günü Mesajları

Arkadaşlar yıldızlara benziyor, bir çoğunu her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını bilirsin. kalbim hep seninle, mutlu yıllar.
Dünyada eşsiz bir güzellik varsa oda kalbindedir. hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. iyiki varsın mutlu yıllar can dostum...
Bugün bir çok kişiden doğum günü sözleri duyacaksın, ama şu an okuduğun en farklısı. çünkü tamamiyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. iyi ki varsın. doğum günün kutlu olsun birtanem
Geleceğini oluşturarak yaşamını belirleyen her yeni günün bir öncekinden daha güzel, arzularına uygun ve mutluluk getirecek şekilde olmasını dilerim.. Nice güzel doğum günlerine..
Sözde değil özde olmalı sevgiler, sözle değil yürekten verilmeli hediyeler. Doğum günün kutlu olsun
Yeni bir yıla başlarken, sağlık ve mutluluk diliyorum. Acıların, felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice yıllara..
Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara..
Uyarı! Bu mesaj aşırı sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için seni düşünen biri olduğunu bil ve sevincini hisset! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu senelere..
Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun... O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun... Doğum günün kutlu olsun Sevgilim...
Sevgi sevilen kişiye bir armağandır. Kabul edilip edilmemesi önemli değildir. Önemli olan duyguların ifade edilmesidir. Doğum günün kutlu olsun.
Doğmanın bedeli ölüm, gençliğin bedeli yaşlılık, sevginin bedeli fedâkarlık, dostluğun bedeli paylaşmaksa; bugünün bedeli hatırlanmaktır. Doğumgünün kutlu olsun.
Bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek, geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Mutlu yıllar..
Eğer yanında olsaydım sana sımsıkı sarılır, her yeni yaşında gözlerindeki ışıltının devam etmesini diler yanağına kocaman bir öpücük kondururdum.. Doğum günün kutlu olsun.
Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!

Yılların sormadığı, yolların yormadığı, arkadaşların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün yeni bir başlangıç olmasını dileriz.. Doğum günün kutlu olsun..
Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum. Nice yıllara...
Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğumgünün kutlu olsun.

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin.