-->
Logo

En Yeniler

İsyankar sözler


Yanına gelecek yüzüm yok, benim çoktan doldu tanrım günah defterim öyle çok günah işledimki ben isyan etti günah defterim.
İlk defa susuyorum sessizce. Oysa seni içime bağıra bağıra yazmıştım.
Sev sev sev nereye kadar! Biraz da sevilelim be arkadaş!
Ne zaman doğru yapsam kimse hatırlamaz, ne zaman yanlış yapsam, kimse unutmaz! Ne güzel dünya bee!
Anlamlı bir cümle kurmaya gerek yok anlamsız bir hayat yaşarken.
dı var kendi yoklardan bıktık adı var kendi yoksa bende yokum.
Sana seni anlatamam isyan edersin aşkı tekrar istemem ziyan edersin seninle vardım seninle soldum bir varlığım yokki muradım olsun.
Ağlamak isyansa her gün ağlıyorum, gülmek bir oyunsa o oyunu hiç bilmiyorum, sevmek suçsa beni affetme çünkü seni her şeyden çok seviyorum aşkım.
Ecelle sözlü ölümle nişanlıyım tesadüfen doğdum yaşamak zorundayım alayına isyan kralına ölüm.
Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum,rüzgara,gelgite yada denize aldırmıyorum.Artık zamana yada kadere isyan etmiyorum,bana ait bana gelecek çünkü.
Bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım.
Sana o kadar kırgınım ki, seni bin parçaya bölsem yetmez. Ama kaybolacak bir parçana da gönlüm elvermez.
Alsalarda şu yaşla dolu gözlerimi yerlerinden. Çalsalar da haberim olmadan seni kalbimden. Eğer unutacaksa bu can çıkmasın bedenimden. Ölürsem söyleyin mezarıma gelmesin o sevmeyi bilmeyen.
Dünya döndükçe sen hep bana DÖNMEYE. Başını her yastığa koyduğunda beni GÖRMEYE. Her kahkaham da göz yaşı DÖKMEYE. Ben yaşadıkça sen ölmeye Mahkumsun.
Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dünyamı yıktın. Vefasız Aşkım.
Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim. Niye üzülüyorsun dediler, gönül verdim dedim. Elin kızı için değe mi dediler, meğerse değmezmiş.

Sev öyle sev ki kalmasın sende gurur, Gurur’un başladığı yerde sevgi son bulur.
Dönmeyeceksin biliyorum, tutmayacaksın ellerimden öpmeyeceksin dudaklarımdan sevmiceksin beni deli gibi, vurmayacaksın kalbine zinciri benden başkasınıda alacaksın sevgilim.!
Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belki,gözler dalıp giderken, yaralı bir serçeye ağlayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayattı bu.! isyankar gecelerin isyankarı.
Her bakışın sitem gibi her gülüşün isyan gibi, senin sevgin yalan gibi, yakma beni sevmiyorsan.
Sev öyle sev ki kalmasın sende gurur,  Gurur’un başladığı yerde sevgi son bulur.
Alsalar da şu yaşla dolu gözlerimi yerlerinden. Çalsalar da haberim olmadan seni kalbimden. Eğer unutacaksa bu can çıkmasın bedenimden. Ölürsem söyleyin mezarıma gelmesin o sevmeyi bilmeyen.
Biz isyankar aşıklarız! geceleri Sokaklarda Düşünürüz Aşkımızı geceleri isyan bayrağımız dalgalanır Aşka Karşı!
Ben seni dün sevmedim, çünkü dün bitti Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek Ben seni yarin sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek…
Sen elimden tutunca, yüreğim yeşil yosunlara takılıp günlerce dip akıntılarının peşi sıra gitmek isterdim.
Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır:geçip giden zaman.
Kalbim seni unutacak kadar adı ise ellerim onu parçalayacak kadar asıldır.
Üstüne `seviyorum` yazdığım bir kağıttan, sandal yapıyor, dereye bırakıyorum ister yüzsün, ister batsın, ister bir çalıya takılsın o kağıt sandal, hep derenin bir yerinde olacak biliyorum.
Önce düştüğümde kalkmayı öğrendim http:///isyankar-sozler sonra aleve dokunduğumda acıyı sevmeyi öğrendim sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayı da öğrendim herşeyi öğrendimde yalnız unutmayı öğrenemedim.
Dünyan öyle bir kararsın ki, seni aydınlatan tek ışık gözlerim olsun.
Bir gün bir rüzgar eserse oralaraBenim sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına unutma sende bana bir tutam sevgi yolla.
Kim bilir hangi akşam güneşle beraber bende söneceğim kim bilir hangi ellerden son suyumu içeceğim belki göremeden öleceğim fakat yinede seni ‘EBEDiYEN SEVECEĞiM’.
Gece midir insanı hüzünlendiren, yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen?gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen?
Eğer çölde bir çiçek olsan; seni kaybetmemek; için gözyaşlarımla sulardım Eğer gözümdeki bir damla yaş olsaydın; seni kaybetmemek; için hiç ağlamazdım.
Dünyada iki kör tanıdım; biri beni görmeyen şen, biri de senden ba$kaşını görmeyen ben.
Gün bir gün, sevdalanmış geceye gecede yakamoz düşürmüş denize ogünden bugüne geceyle gündüz ayrılmaz olmuş ta ki güneş tutulup gölge düşürene dek sevdalara.
Güller hep ellerinde açsın, ama dikenleri batmasın sevda hep seni bulsun, ama seni yaralamasın mutluluk hep yüreğine dolsun, ama beni unutturmasın.
Eğer beni bu sokakta, bu semtte, bu $ehirde bulamazsan sevgilim bil ki ben, Gözlerinin daldığı yerdeyim.
Yalnızlık gecelerin, Ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, Yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, Sen ise yalnız benimsin birtanem.
Sarı giyer güneş olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kim bilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.
Dünyada 2 renk gül olsun, biri kırmızı diğeri beyaz, sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.
Gül bahçesinde geçse de ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm, seni koklamak olsa da ölüm, uğrunda ölmeye değer gülüm.
Ayrılıklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi.
Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın. Çünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için,Yaşayan birileri mutlaka vardır.
Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonra terk et dediler.
Eskiden karanlıklardan ve yağmurlardan korkardım şimdi ise yağmurlar gözyaşım oldu karanlıklar ise sırdaşım oldu.
Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz.. Unutma gülüm sevmek daima beraber olmak değildir, sen yokken bile seninle olabilmektir..
Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım hayat yüzünü göremediğim için çekilmez olsada sesini duyabildiğim için yaşamaya değer…
Eğer bir gün olur da birisi için ağlarsan başını dik tut ki gözyaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmasın.
Bir gün hayatın tüm güzelliklerinden vaz geçipte ölüme gitmek istersen yanıma gel, gel ki sana sensizliğin ölüm olduğunu göstereyim.
Bir gün zaman geçer anlamazsın gözyaşların sel olur akar durduramazsın öylesine bendesin ve öylesine sende olurum ki istesen de unutamazsın.
Yokluğuna dayandım.sensizde sabah oldu. sensizde mevsimler değişti. Ama dudaklarımla gülsem de gözlerimle gülmeyi unuttum sayende.
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdiğini./span>
Sen var ya sen aynı sigaram gibisin. Dumanı gözlerin? Külü dudakların… Yalnız aranızda bir fark var sigaramı ben, beni ise sen yakıyorsun…
Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
Kalbim kırık, ruhum ekşi. Gönlüme aldığım tek kişi. Bu son artık, yok ilişki.
Aklım yanık, hep çelişki. Sevdiğim tek kadın değişti. Bu son artık, bu aşk bitti.