-->
Logo

En Yeniler

Sevgiliye Güzel Sözler



Sevgiliye Güzel Sözler



Sevgiliye Güzel Sözler, En Güzel Sevgiliye Sözler, Anlamlı Sevgiliye Güzel Sözler, Çok Güzel Sevgiliye Sözler, Anlamlı Sevgiliye Mesajlar, Hoş Sevgiliye Sözler, Etkileyici Sevgiliye Sözler, Full Sevgiliye Sözler, Sevgiliye Sms'ler, Kısa Sevgiliye Sözler, Kısa Anlamlı Sevgiliye Sözler,En Anlamlı Sevgiliye Mesajlar. Sevgiliye Sözlerle İlgili Kısa Sözler, Sevgiliye Özel Sözler, Etkili Sevgiliye Sözler




Ömrün olmak İstiyorum Seninle Başlayıp Seninle Biten

Bir kadın güzel olduğu için sevilmez... Sevdiğin için güzeldir o. Sırf sen seviyorsun diye herkesten farklı ve özeldir

Güneş için aydınIatmak, Kuş için uçmak, Rüzgar için esmek ne işe, Benim için de seni sevmek aynısı…

ve eğer gerçekten seveceksen birgün,sadece soyadını değil, bütün bir ömrünü vereceksin sevdiğin kadına..



Aşk dediğin nedir kiTenden bedenden sıyrıkÇocukların içindeYaşadığı bir çığlık                       Ahmet hamdi tanpınar



Seni niyemi seviyorum geçmişin içinde kaybolmuş beni, Yeniden hayata döndürdüğün için

Bir umut vardır hiç tükenmeyecek, bir hasret vardır çekilmeyecek, birde ölüm vardır, bir gün elbet gelecek ama sana olan sevgim ne ölecek ne de bitecek


Nerede olmak isterdin sorusuna, gözlerimle cevap verdiğim tek yerdi gözlerin


İçimde Bir Sevgi Var Ta KaIbimde. AnIatıImayacak Kadar Derinde. canım Desem. sevdiğim, SevgiIim, Birtanem Desem Bütün SözIer Yetersiz. Aşkın İçimde Tarifsiz.

Sen bana bakınca dololardım bir bulut gibi dolardımda yağamazdım sonra eve gider hüngür hüngür ağlardım sonra sakinleşirdim neydi acaba beni ağlatan o an


Gâh eserim yeller gibi Gâh tozarım yollar gibi Gâh akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Yunus Emre

Mutluluğu sende bulan senindir Ötesi Misafir




Seni okadar seviyorumki anlatamam hani  çocuk bir çift ayakkabıya sevinirya masumca işte öyle seviyorum seni.Seni Görünce Öyle Rahatlıyorum Öyle Sakinim Öyle Mutluyumki o çocuk vardıya onun bayram sabahı sevinci gibi abartmıyorum insan mutlu olduğunda çocuktur aslında..

Sen elimden tutunca, deniz basardı içimi. Sen elimdentutunca, yüreğim yeşil yosunlara takılıp günlerce dipakıntılarının peşi sıra gitmek isterdim


Sevdan benim gönlüme düştü. Başını gel göğsüme yasla. Beni artık sen gel kıyasla. Bir başkasıyla olmam asla

Ama ben en çok şeyi en kısa zamanda sana söyledim Yalnız Sana

Hayat karmaşası içinde bir tutam sevgi iyi gelir


Birini seviyorsanız O'nu Allahtan isteyin.Kalpler Allah'ın Elindedir.Hz.Mevlana






Aklına geliyormuyum gün içinde aklının bir köşesinden geçmem yeterli inan.Sen benim aklımdan bir an olsun gitmiyorsun sevgilim.Aklıma geldikçe yüzümü güldürüyorsun.Ben buna aşk diyorum.




Sen kalbimin o kadar derinindesinki,istesende çıkamazsın , istesemde atamam seni oradan.Çok seviyorum seni bil bunu ve unutma sevdiceğim..








Bazen Bir Şarkı Çalar Fakat Sen Binlerce Şey Hissedersin


Bedirha Gökçe Sezan Aksu Düet Şiirli




Hayır! Bu sana son şiirim olmayacak
Ne de son şarkı sözlerim… Asla!
Yazacağım hergün yeniden
Hergün bir öncekinden fazla
ahmet selçuk ilkan


Şimdi Daha İyi Anlıyorumki, Nefes almak değilmiş Yaşamak Ateşlerde Yanmak Gibi Birşey Seni Severken Sensiz Olmak
En koyu mavilikleri avucuna, En içten mutlulukları gözlerine ve en derin sevgileri usulca kalbine bırakıyorum.
Ağlatsanda yanımda ol gözyaşımı silen sen ol,Mutlulukta benimle ol kahkahalarımız karışsın birbirine,Hayat seninle güzel seninle anlamlı,Gözlerim seninle aydınlık,Kalbim seninle farklı.



Benimle bir ömür Geçermi ki? Dedim Seninle Geçirmeye Ömür Yermi? Dedi İşte Bu Bana Bir ÖMÜR Yetti...Özdemir Asaf



Öyle Biri Varki İlk Görüşte Değil Her Görüşte Aşık Olduğum.



Sevgiliye Güzel Sözler



Sevmek karsiliksiz hic bir sey beklemeden en derin bir duyguyla o kisiye baglanmaktir.





Sen kocaman çöllerde bir kalabalık ,Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.Sen Hastalıkta Sağlık Gibisin





Yan yana olursak ben bu dünyayı değiştirebileceğimize inanıyorum. Var mısın dünyaya meydan okumaya ?






Aşk sevgiIim, seni düşIerken saç dipIerimin biIe terIemesi.





Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin.





Birine verilecek değerler uğruna feda edilebileceklerle ölçülüyorsa aç gözlerini etrafına bak bu gördüğün her şeyi sana senin için feda ederim ama sakin aynaya bakma 





"Ben kölen olayım sahibim sen ol susadsıkca su veren meleğim ol yanında olmasa kalbinde yer ver "





Aşk"ın hiçbir sıfata ve tamlamaya ihtiyacı yoktur. Başlı başına bir dünyadır Aşk! Ya tam ortasındadır,merkezinde… Ya da dışındasındır,hasretinde!





Çok dengesizsin, dedi.. Sol tɑrɑfımɑ çok yüklendin ondɑndır, dedim. 





Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yas olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!





O yokken “hayır sevmiyorum, unuttum” deyip, onu görünce elin ayağın birbirine dolanıyorsa; aşıksın işte





Hayatı güzelleştirmek senin elinde.Kendi masalını kendin yarat.Her zaman başkahramanı sen ol...





Gel beraber alalım nefesimizi sevdiğim,sensiz boğazımdan geçmiyor.






Dun Gece Sen Uyurken Kızıla Boyadım Denızlerı, Ucurumdan Attım Sessızlıgı, Haber Saldım Ruzgarlara Fısıldasınlar Senı Ne Cok Sevdıgımı Ve Ozledıgımı. "Asıl, bizim aramızda güzeldir hasret ve asıl, biz biliriz kederi."



Her yerde sevdıığin papatyalar doludu. dudaklarimdan dudaklarim vardı gökyüzune kurduk sofrayi dertlerimizı yildizlara boluştuk lokma lokma. Çok güzel aşkim benim gökyüzünde yıldizim yeryüzünde batan güneşım. Yanliz beni içime doğan gûneşım ol.




Ben onu çıkarsız riyasız menfaatsiz rızan için seviyorum,Allahımkalbine düşür aklına düşür duasına düşür beni 






Oysa ben bu gece.Yüreğim elimdeSana bir sırrımıSöyleyecekdim.



Şu mermi içimi
Delmeseydi eğer
Seni alıp
Götürecekdim.



Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdümSen,Bir rüyada saklanan,bir kelebeğin hayalin sahibisin;Ben,Saçımdaki ak kadar beklediğim,Ve söyleyemediğim kadar sevdiğimsin.





Seni seven ben degil K-A-L-B-I-M Seni arayan ben degil E-L-L-E-R-I-M Seni hasret özlemiyle arayan ben degil G-Õ-Z-B-E-B-E-G-I-M Sana dokunmak icin yanan ben degil Y-Ü-R-E-G-I-M






'Benimle yaşlansana.!!Kitap okurum, çay demlerim şiiryazarım sana.Ha birde, her sabah için şükrederim,sonra gözlerine bakar ''aminn''derim. Amin bu günde gördüm seni,bugünde güzel geçecek demekki.Ben herkes gibi deilde, duam gibiseverim seni, kalbimden gönlümdenkopan gizli saklı sözler gibi..Kim duasını sevmeden diler ki.?





Uykusuz Kalsada Gözlerim, Gözlerine Bakmayı Özledim!! Sevgilim






Hayatın en güzel günleri 'daha erken' demekle geçer,sonra 'çok geç' olur.* Flaubert





Gözlerim bir deniz kenarını arıyor karşı köyün ışıklarında.Bir yudum kahve,çokça kahkaha ve sıcacık bir bakış,eriten buz kitlesini ruhumun.Benim evim ,senin kalbinin olduğu yerdir gülüm...





Üstada sormuşlar..aşkla sevda arasındaki fark nedir ?Üstad cevap vermiş:Aşk hevesin bitene kadar,Sevda nefesin yetene kadar..




Sevmeden sevilmeden bu hayat yasanmazki,kalplerdeki heyecan sebepsiz baslamazki, sen olmassa,yanimda avutamam kendimi,dört kitaba dil olsam anlatamam derdimi...





Ayışığı gibi girdin yüreğime,Biliyormusun?hiç yabancı değilsin şimdi yüreğimde.Kırk yıllık sevgilim gibi..



Damarımdaki kan oldun akarsın kalbime, bir bakışınla cenneti gördüm o yıldız gözlerinde, şimdi seninle yaşadığımı fark ediyorum, benim hayatımın anlamı SEN oldun bunu çok iyi biliyorum..




Aşk sabahlara kadar uyumamak değil aslında.Her sabah uyandığında ,yaşamaktan önce onun gelmesiydi aklına..




Kısa bir mesaj sevenden, sevilene... Sen benim hayatımın anlamı ve nefesim oldun, bir bakışınla nefes aldığımı yeniden hissettim ve ben seninle yaşamayı sevdim, seni çok seviyorum sen benim hayata yeminimsin biriciğim..




Bir rüya gibi çıktın karşıma, her anımda yaşadım seni doya doya, bitmez içimde ki bu aşk sana seviyorum seni yeminliyim sana...




Ellerimde sevginin sıcaklığı, gözlerimde hep hayalin kalbime vurur sevdası, her gece yıldızlarda bulurum gözlerinin ışıltısını, seviyorum seni hayatımın anlamı.




Her gece uyumadan önce en son  konuştuğum kişi olmanı seviyorum..




Sen benim türkülerimsin yazılmamış şiirlerim gibi, sen beni şarkılarımsın melodisi duyulmamış gibi, sen benim ilahımsın kalbimin tek sahibi..




Azrailim olur sensizlik götürür beni en karanlık diyarlara, nefesim kesiliyor sen olmayınca yanımda daralıyor yüreğim sensizliğin diyarında, bir hayalin var şuan yanımda sarılırım bana ümit veren sıcaklığına..




Gözlerim hafif ıslak nemli, seni çok seviyorum ne olur affet beni, bırakma beni vurma sensizliğe, sensiz yaşamak haram olur biterim acıların içinde..




Titreyen ellerimin acısıdır sensizlik, gözlerimdeki yaşların tek sebebidir sensizlik, hayata son yemindir sessizlik, bırakma beni ölüm olur sonum sebebimdir sensizlik..




Ne anlamı var sanıyorsun sensiz hayatın? Ne kadar boş gelir bana sensiz nefes almamın? Bırakıyorum kendimi acıların içine, sensizlik zulüm olur ağlarım adın nefesimde hece hece..




Zaman sen olmayınca geçmiyor,Sen olunca yetmiyor..!




Gidemem sensiz yarınlara, adımlarım kesilir senin olmadığın hayat yolumda, benim için hayat sensin ne olur anla, sensiz yaşamak acı verir bana..




Sonbahar yağmuru gibi gözlerim sen gittiğinden beri, gülmez oldu yüzüm ellerimde sensizliğim, şimdi karanlık odanda yalarım tek başıma, haram gelir aldığım her nefes adınla..




Benim tek amacım sensin hayatta, amacım oldun nefesim olduğun gibi dünyamda, bırakmam seni bu saatten sonra, AŞIĞIm sana bitmez bendeki bu sevda!




Gözlerinde buldum hayatımı, cenneti yaşadım seninle hayatımın anlamı, bir mutluluksun sen benim dünyamda, sana köle olurum yaşattığın her anımda...




Yarınlarımın tek anlamı, bugünlerimin heycanı, gözlerimin ışığı, bedenimin can damarı SENSiN birtanem benim..




O ışıl ışıl parlayan gözlerine hastayım, cennet misali alır beni benden unuturum acılarımı, hayali bile yaşatmaya yeter bana hayatı, seviyorum seni cennet gözlüm sensin benim her gecemin sabahı..




Çayımda ki şeker gibi, ekmeğimin tuzu gibi, gözlerimin feri gibi, hayatımın anlamısın sen sevgilim, bendeki can gibi cansın içimde sevgilim..




Seninle unuturum acıyı kederi, seninle unuturum çektiğim dertleri, sen mutluluksun seviyorum seni, sen benimsin bu can senin sevgili..



Her anımda seni düşünürüm, seni düşündükçe yalnızlığımı unuturum, hayalin sırdaş olur bana karanlık odamda ve adına türküler yazarım seviyorum seni aşığım sana...




Sen benim damarımda kanımsın, canımda can olduğun gibi, sen benim gözlerimde ki renksin gülüm olduğun gibi, sen içimde bir bensin sana aşık olduğum gibi sevgilim seviyorum seni..




Dertlerim olsada güler geçerim sen varsın yanımda, acılar sensiz vursada bilirim bürgün olacaksın yanımda, ellerim şimdi boş olsada bıraktığın sıcak sevgin yeter bana sevgilim..




Bugünde seni yazdım yarınlarıma, umutlarıma bağladım seni, ufuklara yazdım adını sen oldun hayatımın anlamı, bir umut ile başlayan bu AŞKI cenete çevirdin seviyorum seni aşkısı...




Helalimsin benim, kalbim sana yeminlidir sevgilim, senden başkası olamaz benim eşim, ben seninle yaşamayı sevdim biriciğim..




Güneş kıskandırır parlayan gözlerin, yıldızları kıskandırır mehtabım sensin sevgilim, sabahım, gecelerim sadece sensin, aslında benim için hayat SEN oldun biriciğim..




Seviyorum sana bakarken nefesimin kesilmesini, seviyorum ellerimi tuttuğunda kalbimin titremesini, seviyorum seninle bir hayatı geçirmeyi, seviyorum seninle ölümü bile sevgili..




Kralı gelse alamaz içimde ki seni, sen benim kraliçemsin olmuşum huzurunda kölen anla beni, sensizlik olacaksa vur kellemi kılıca bitir ben, ben seni deli gibi seviyorum duysun dünya alem beni...




Sen hayatıma anlam katan gözlerinle SEV beni, buz tutmuş kalbimi sevginle erit bitir içimde ki buz tutmuş külleri, unutma benim için hayat sensin sevgili, bundan sonra yeminliyim sadece sana çek götür beni seviyorum seni..




Filizim oldun adına kurduğum dünyamda, yeşillendin büyüdün içimde sardın kalbimi bir anda, şimdi seninle mutluluk meyvelerini toplarken kendi dünyamda, anladım yaşamanın anlamını SEN olun nefesim bitmesin bu rüya..