-->
Logo

En Yeniler

Ramazan Bayramı Mesajları

bayram mesajları, ramazan mesajları, ramazan bayramı ile ilgili mesajlar, ramazan bayramı facebook durumları, ramazanla ilgili durumlar, bayram durumları, ramazan bayramı sözleri, ramazan sözleri





Bir bayram gülüşü savur göklere, eskiyen zamanlara gülücükler getirsin öyle içten içten , gözyaşlarını dahi tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar.

Zerafet, takım , beraberlik dolu, her süre tek eskisinden ek olarak güzel ve sevinçli tek Ramazan Bayramı ümit ediyoruz . Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Sema kapılarının açık meydana geldiği bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlılıkla mutlu olmak dolsun. Sevdiklerin daima yakınında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramınız mübarek olsun.

Bir avuç dua, tek kucak sevgi, ateş gibi tek kısa mesaj , kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,Bayramınız mübarek olsun.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak amaçlı , vatandaşlar vardır arkadaşlığı paylaşmak amaçlı ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak amaçlı .Bayramınız mübarek olsun.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun,dualarınız onay ve bayramınız mübarek olsun.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle tek geceye doğsun ki, duaların onay ve Ramazan Bayramın mübarek olsun

Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun, sevdiklerin daima seninle olsun Bayramınız Mübarek Olsun.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlılıkla mutlu olmak dolsun.Sevdiklerin daima yakınında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Bayramın Mübarek Olsun

Bizim hayatımızda nehirler vardır, köpüklerinde umutlarımızı yüzdürdüğümüz ve bizim ömrümüzde güzel vatandaşlar vardır, görünmeyince ölesiye özlediğimiz Bayramın Mübarek Olsun

Sevgi söze dolarsa dua olabilir , dua Allah'a ulaşırsa nur olabilir , benzer yöntemde birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize erişmesi dileği ile Bayramın Mübarek Olsun

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insaniyet amaçlı hayırlara fırsat olsun.

Bu kımetli Kurban Bayramı.nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı onay etsin.

Her şeye kadir meydana gelen Yüce Allah, bizleri, gerçek yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insaniyet amaçlı hayırlara fırsat olsun.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin tek araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden meydana gelen Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Kurban Bayramınız mübarek , yüreğiniz usevinçli, umutlarınız süvari , sevdanız kansüvari, mutluluğunuz ksüvari, sofranız tatlılıkla , mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlılıkla mutlu olmak dolsun. Sevdiklerin daima yakınında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın mübarek olsun

Bir bayram gülüşü savur göklere, eskiyen zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle içten , gözyaşlarını dahi tebessüme çevirsin. İyi bayramlar

Ramazan bayramınız mübarek , yüreğiniz sevinçli , umutlarınız süvari , sevdanız kansüvari, mutluluğunuz ksüvari, sofranız tatlılıkla , mekanınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun.
Bin damla serilsin yüreğine, bin mutlu olmak dolsun gönlüne, tüm hayellerin hakikat olsun, duaların onay olsun bu bayramda... Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, sevinçli , usevinçli, bereketli tek bayram dileriz.
Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayellerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar farklı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mubarek olsun!

Hep tek arada , sevgi dolu ve keyifli nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız mübarek olsun!