-->
Logo

En Yeniler

En Güncel Güzel Sözler

2015 aşk sözleri, en güzel sözler, sevgiliye söylenecek en güzel sözler, aşk sözleri sevgiliye, güzel sözler, iyi sözler, aşk sözleri, sevgiliye söylenecek sözler, sevgiliye söylenecek en güzel söz.
özlü anlamlı sözler

Sizler için güzel sözler ekibi olarak her zamanki gibi en güncel sözleri internet aleminden derledik. Eğer bizim derlediğimiz sözler hoşunuza gitmezse yorum kısmından kendi güzel sözlerinizi bizle paylaşabilirsiniz.Bundan memnuniyet duyarız.Ayrıca beğendiniz sözleri, sayfanın altında bulunan sosyal medya butonları ile istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz. ister facebook ister twitter ile güzel sözleri paylaşma imkanınız vardır.


Yaşadığın dünya benzeri
keşke sende hakikat olsaydın, yalanların içerisinde kaybolmasaydın belki değerin olurdu gözümde.

İnsanlar Daima Birilerinin Peşinden Koşarlar, Ama Dönüp De Bizzat Peşlerinden Koşanlara Hiç Bakmazlar.

Bir an buruk tek an acı saplanırsa yüreğine gözlerin vakitsiz takılırsa kulakların divane benzeri çınlarsa bilki biriylede özlemiştir seni

İIk Sigaramı Bi CaMİ avlusunda içtim Ne Amaçla Orda Diyorsan! Cami Avlusu Günahımın Yeri Mühebbet vereceğim yerdir tanık olacak yerimdir İsyanlarımın SAKİNIEşTİĞİ KOLTUK .

Bizim ömrümüzde ırmaklar vardır. sularında hayallerimizi yüzdürdüğümüz. bizim ömrümüzde dostlarımız vardır günlerimiz farklı geçtiğinde üzüldüğümüz.

Bütün erkekler benzer diyen kızlar. tamamını sınamak zorunda değildiniz.

Bir Bakışın Manası, Hiçbir Lisanda Yoktur, Tek Bakış, Bazen Şifa, Bazen Zehirli Oktur, Tek Bakış, Tek Aşığa, Neler Neler Anlatır, Tek Bakış Tek Aşığı, Senelerce Ağlatır :`(

SeviIenIer seviImeye muhtaç oIdukIarı için değiI seviImeye Iayık oIdukIarı için seviIirIer, sevGi doğruluk edene veriIir.

Seninle mutluluğu yaşıyorum sensiz hayatını sürdürmek ne anlamıyorum, tek nefeslik canım olsa onunda yakınında tamamlamak isterim.

Yarın bizi birlikte görenler "kimdi o yanındaki" diye sorarlarsa beni ayrıntılı anlatma. Kısaca; "ömrümün geriye kalanı" dersin.

Beni sevecek civarı deliysen eğer beni doğruluk edecek civarı şerefliysen bende inanki birtanem uğruna can verecek civarı yürekliyim.

Bir soIuk civarı yakın, yıIdızIar civarı uzak derIer sevGi için uzanırsın yetiŞemezsin, yetiŞirsin dokunamazsın, dokunursun vazGeçemezsin, vazGeçersin ama unutamazsın.

EceIe SözIü, ÖIüme NişanIıyız, Tesadüfen GeIdik, Zorunlu Yaşıyoruz.

Yalanların İçinde Uydurma MutIuIuklar DiIiyorum Sana Yalancı İnsan

ÖyIe tek özIem varki içimde yorumlamak az geIir. ÖyIe tek iz kaIdıki mazimde bunu kaIbim biIir. YoIların tonga aşkların memnu oIduğu yüreğimde içinden Sen varsın fakat seninIe birIikte vicdan denir.

Hayat yaşamayı, mutlu olmak gülümsemeyi, sevgi doğruluk etmeyi, vefa hatırlanmayı, sevda sadık kalmayı ve arkadaşlık paylaşmayı bilenler için vardır. sen bunu hakedenlerdensin.

Sen sensizIiği nerden biIeceksin! sen hiç sensiz kaIdın mı??