-->
Logo

En Yeniler

Etkileyici güzel sözler / resimli

güzel sözler, güzel, sözler, etkileyici güzel sözler, etkileyici sözler, etkileyici, sözler, en güzel sözler, etkileyici sözler facebook, güzel söz, ne güzel sözler, en etkileyici sözler, etkileyici sözler kısa, etkileyici sözler resimli, resimli etkileyici sözler, etkileyici sözler uzun, resimli güzel sözler, güzel sözler resimli, güzel sözler uzun, güzel sözler kısa, etkileyici sözler kısa anlamlı, etkileyici sözler aşk.

Eğer beni bu sokakta, bu şehirde, bu semtte bulamaz isen sevgilim bil ki ben senin güzel gözlerinin daldığı yerdeyim.

Yalnızlık gecelerin, ümit bekleyenlerin, tebessüm dudakların, yağmur sokakların, sen ise yalnızca benimsin sevgilim.

Eğer çölde bir çiçek olsan seni, kaybetmemek için gözyaşlarım ile sulardım eğer gözümden damlayan bir yaş olsaydın seni hiç kaybetmemek için ağlamazdım.

güzel sözler, etkileyici güzel sözler


Üstüne seni seviyorum yazdığım bir kağıttan sandal yapıyor, dereye bırakıyorum. İster batsın ister yüzsün, ister ise çalıya takılsın ama biliyorum o kağıt sandal hep derenin bir yerinde olacak.

Her şeyin yenisi dostun eskisi makbuldür.

Gece midir insanı hüzünlendiren, yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen... Gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen.

güzel sözler, etkileyici sözler


Önce düştüğüm zaman kalkmayı öğrendim, sonra aleve dokunduğumda acıyı öğrendim, sonra terk edilip beklemeyi sayende unutulmayı da öğrendim, her şeyi öğrendim de yalnız unutmayı öğrenemedim.

Güller hep ellerinde açsın ama dikenleri sana batmasın, sevda seni hep bulsun ama seni yaralamasın, mutluluk hep yüreğine dolsun ama beni unutturmasın.

güzel sözler, etkileyici sözler


Mavi giyer deniz olursun, sarı giyer güneş olursun, siyah giyer matem olursun, kim bilir belki bir gün beyaz giyer benim olursun.

Gül bahçesinde geçse de ömrüm inan üstüne gül koklamam gülüm, seni koklamak olsa da ölüm, uğruna değer be gülüm.

Bir gün rüzgar eserse oralara, benim sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına unutma sende bana bir tutam sevgi yolla.