-->
Logo

En Yeniler

Kısa Sms Sözleri

Kısa Sms Sözleri
Bir tebessüm kadar güzel. Bir nefes kadar önemlisin..
Ne hasta bekler sabahı ne taze ölüyü mezar nede şeytan bir günahı seni beklediğim kadar...
Eğer birgün kader seni benim kollarımdan alıp birbaşkasının kollarına atarsa seni dans ettirecek müzik benim ölüm marşım olacaktır...
yüzümde tebessüm gözlerimde ışık kalbimde güneştin şimdi gittin boğazımda düğüm oldun
Her aynaya baktığında beni hatırla gözlerin yıldızlara takılırsa gözlerimdir sakın unutma.. unutma eğer bir gün avucuna bir yaprak düşerse ellerimdir sakın bırakma..
Bulutların Gözyaşları Pencerene vurdugu bir akşamda gecede hangi hayeller sana uyumayı unutturuyorsa gelecekte onları yaşatsın.
Kalbe yazılan yazı silinmiyor, sildim desende bir iz kalıyor, senden kalan anılar aklıma geldiğinde, kalbimde uyuyan dev uykudan kalkıyor.
Hasret yağıyor bu gün sokaklara, resmin var sanki göz kapaklarımda, ne zaman gözlerimi kapasam seni görüyorum karşımsa.
Hiç zorlanmamıştım kalbimden gelen sesi kelimelere çevirmekte, içimdeki duygulara hakim olamıyorum nedense, sana söylemek istediğim bir söz var ama, korkum engel oluyor sözlerime.
Gecemi aydınlatan ay gibisin ve ben mehtabında elimde kadeh, kalbimde yanan ateşi söndürmeye çalışıyorum, bu ateş beni öyle sarmış ki, ne yapsam söndüremiyorum.
Geceyi sana yazdım güneşi sana, alev alev yanıyor içimdeki sevda, yetmiyor söndürmeye denizler, ebedi aşk için hazır bu can adanmaya.
Kahvaltı hazırladım sanada gönderiyorum, umut dolu omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun?
DİKKAT DİKKAT, kalbi yıkılmış bir SEVDA hastası için acilen taze kana ihtiyaç vardır.
bazılarına göre adamız bazılarına göre yalanız sen merak etme tatlım adamına göre adamız..
merhaba ben geldim ama ben sıradan bir mesaj değilim yazan tarafından sevgi yüklendim ve buraya gelene kadar da canım çıktı belim ağrıyor çabuk al şu yükünü seni çok seviyormuş bol bol tembihledi...
merhaba gece bekcisinden uzaklarda olan ama kalbimde yaşayan özleminle yanıp kavrulan bu karanlık gecelerin arkadaşı olan bu kişiden msj kişiye gelsin merhaba
bu mesajı alırsan bana hayransın umrunda değilse beni seviyorsun cevap vermezsen bensiz yapamıyorsun cevap verirsen bana aşıksın bakalım şimdi ne yapacaksın
LOLİPOP ÇİKOLATAYA DEMİŞKİ: KAHRETSİN YA BİZ NE KADAR TATLIYIZ. ÇİKOLATA CEVAP VERMİŞ, SEN BİZİ TATLI MI SANIYOSUN ASIL ŞU MESAJI OKUYANI GÖR :)
Seni dünler için sevmedim.dünler yaşanıp bitti.seni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecek.seni yarınlar için sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek ..
Dünyada ki bütün çöller bir avuç kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin..
Seni dünyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dünyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm.
Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım. Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak. Geriye acı ve güzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak..
Bugün benim için yepyeni bir gün doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor...
Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim..