-->
Logo

En Yeniler

Etkileyici Tanışma Mesajları

Etkileyici Tanışma Mesajları, Tanışma Mesajları Etkileyici, Etkileyici Tanışma Sözleri

Bugün siz okulda form doldururken formdan telefon numaranızı aldım. Sizi gördüğümde çok etkilenmiştim ve yanınıza gelip konuşmaktan çekinmiştim. Benimle tanışmak istermisiniz?

Selam, resimlerinizi inceledim ve açıkcası sizden hoşlandım. Sizde dilerseniz tanışabilirmiyiz?

Selam, profilinizi detaylı bir şekilde inceledim ve incelerken birşeyin farkına vardım. Profilinizde paylaştığınız yazıları okurken sanki benim hislerimle yazıldığını farkettim. Bu yüzden dolayı sizinle tanışmayı çok istiyorum. Tanışabilirmiyiz?
Selam, uzun zamandır profilinizi inceliyorum ve profil sayfanızda paylaştığınız yazılar, şarkılar sanki bir ortak yanımızın olduğu söylüyor gibi. Ne dersin sence bir ortak yanımız varmıdır?

Telefon numaranızı bir arkadaşımdan ve sizi aramam için ısrar etti. Arkadaşım sizi öyle güzel anlattıki size mesaj çektim. Aslında sizi arayıpta tanışmak istiyordum fakat kendime güvenemediğimden mesaj çekmek istedim. Sizde benimle tanışarak bana bir şans vermek istermisiniz.

Selam, yanlız olduğunu duydum. Beyaz bir atım yok ama prens olduğumu söylerler. Tanısan sende öyle düşünürdün kesin. Eee ne diyorsun bu prensi tanımak istermisin?

Biliyormusun çoğu kişi yıldızların yanlız olduğunu söyler. Bence yıldızlar yanlız değiller. Yıldızlar birbirlerine birer yıldızmış gibi bakıyorlar ve bu büyünün bozulmamasını istemedikleri için birbirlerinden uzak duruyorlar. Sende benim için bir yıldız gibisin. Yıldızlar bir araya gelemesede ben seninle tanışmak istiyorum. Eğer sende istersen?

Merhaba, telefon numaranızı biryerden buldum ve sizinle tanışmak istiyorum ne dersin?

Güzel Sözler

Etkileyici Tanışma Mesajları  facebook, twitter, pinterest yada instagram gibi popüler sosyal paylaşım sitelerinde paylaşarak ruh halinizi ve düşüncelerinizi etkili bir şekilde yansıtabilirsiniz.



Güzel Sözler

kapak-sozler.blogspot.com