-->
Logo

En Yeniler

Kurt adam Varmıdır.

Merhabalar izlediğim Biri Film Den Sonra Kurtadam Olasılığı Üzerine Birkac Araşdırma Yapdım
Etkisinde Kaldım Diyebilir Kurğu Güzel Genclik Bir Film Olmasıda Ayrı Yeri Vardı.
Peki Filmlerdeki Gibi Kurtadam Varmıdır Yokmudur Bir Bakalım
Vampir ve kurt adam hikayeleri yüzyıllardır insanları meşgul etmiş ve korkutmuştur. Bunlar aslında temel insan korkularının temsilidir. Genelde insanların birbirini korkutmak için anlatıldığı söylense de tarih içinde somut olaylar da yaşanmıştır. İşte, gerçek kurt adam ve vampirler ;
Bu Arada Film Aslında Bir Dizi Adı Teenwolf İzlemenizi Tavsiye Ederim.
Yapılan Bu Yüzeysel Araşdırmadır. Gerisi  Daha Detaylı Gelicekdir
 Tarihdeki Olaylara Bakalım.
Gevaudan kurdu ;
1764 yılında Fransa’nın Gevaudan bölgesinde büyük dişleri olan ve keskin pençeli kurt benzeri bir hayvan bölgeyi terörize etmiştir. Yaklaşık 3 yıl içinde bu hayvan 100 kişiyi parçalamış ve yemiştir, 30 kişide ağır yaralanmıştır. Kral Louis, profesyonel avcı olan Jean Charles ve Jean Francois’i bu hayvanı bulup öldürmek için bölgeye yollar. Hayvan bulunamadı fakat, 1776 yılında bir çiftçi Jean Chastel tarafından gümüş bir mermi ile öldürüldü.
Kontes Elisabeth Bathory ;
Kontes, dünyanın belki de ilk vampirlerindendir. Genç kızların kanının onu genç tutacağına inandığından çevrede bulunan genç kızları toplatmış ve onların kanını içmiş, banyo yapmıştır. Ne kadar kızın öldüğü bilinmemektedir. Macaristan’da olan Cactice Kalesi bu nedenle zamanın Kralı Mattias tarafından incelemeye alınmıştır. Kontes, kalede bir oda örülerek hapsedilmiş ve 1614 yılında bu odada ölmüştür.
Henry Gardinn ;
Henry Gardin, 1605 yılında bir çocuğu öldürürken yakalandı ve kurt adam olduğunu kabul etti. Gardin, bir arkadaşının da onun gibi olduğunu söyledi. Jan isimli adam, iki, yıl sonra yakalandı ve her ikisi idam edildi.
Mercy Brown ;
Mercy’in annesi ve kız kardeşi 1880 yılında ölmüştü. 1892 yılında Mercy’de öldü ve gömüldü.  Rhode Island’da köyleri geceleri dolaşan ve kan emen bir kadın hakkında söylentiler oluşmaya başladı. Bunun üzerine mezarları kazıldı. Mercy’nin annesi ve kardeşinin cesetleri çürümüştü fakat Mercy’nin cesedi olduğu gibi, tırnakları uzun ve ağzında taze kanla bulundu. Bunun üzerine Mercy’nin kalbi çıkarıldı ve cesedi yakıldı.
Peter Stumpp ;
Bedburg, Köln’de yaşayan zengin ve saygın bir çiftçi olan Peter Stumpp, kasabada olan pek çok vahşi ölüm nedeni ile zan altında kalmıştır. İşkence altında Şeytan tarafından bir kurt adama döndüğünü itiraf eder. Oğlu ile birlikte 14 çocuğu ve iki hamile kadını yediğini söyler. 1589 yılında başı kesilerek idam edilir.
Gilles Garnier ;
Dole kurt adamı olarak bilinen Gilles Garnier, 1573 yılında yakılmıştır. Sorgusunda onu kurt adam şeklinde gördüğünü söyleyen pek çok şahit vardır. O dönem pek çok çocuğu avlayarak yediğini söylemiştir.
Arnold Paole ;
Arnold Paole, bir vampir tarafından ısırıldığını söyler. 1725 yılında boynu kırılır ve ölür. Fakat mezardan sürekli bağırtılar duyulur. Paole’nin mezarı açıldığında uzun sivri dişleri ve taze kan bulunur. Cesedinden iniltiler gelmektedir. Kalbine kazık sokulur ve ceset yakılır.