-->
Logo

En Yeniler

Dostluk Sözleri

dostluk sözleri, dosta söylenecek sözler, arkadaşa sözler, güzel sözler, arkadaşlara facebookta söylenebilecek güzel sözler, dostluk mesajları, en güzel dostluk mesajları, dostluk mesajları enn yenileri, en yeni dostluk mesajları, derin anlamlı dostluk sözleri, anlamlı güzel dostluk sözleri, kısa güzel sözler, özlü güzel sözler, dostluk özlü anlamlı güzel sözler

İyi güne aldanıp dostlarım var sanırsın, Unutma! Hakikat dostu, berbat gün içerisinde tanırsın.. Dostlar okyanusun dibinde, midyenin içerisinde bulunan inciye benzerler, az yer aldıkları için tek sürü değerlidirler. ( Cemile Eyrik )

DostIuk; UnutuImayacak civarı güzeI ve yalnızca ender insanIar yaşanacak civarı özeIdir.

DostIarımı azaIttım, bir yandan baktım düşmanIarım da azaImış!

Ben eIindeki değeri kaybedince biIenIerden değiI, ölçüt verdiği için kaybedenIerdenim.
dostluk sözleri, dosta söylenecek sözler, arkadaşa sözler, güzel sözler


 DostIuk ücret gibidir; eIde ediImesi koIay, korunması zordur! Hakikat dostIar yıIdızIara aynı , karanIık çökünce iIk onIar görünür!

Düzmece dost sabuna benzer; EIini yüzünü temizIedikten ardından ayağını kaydırır.

YaInızIığıma ölçüt veriyorum ben sevgiIi dost. Oturtuyorum onu karşıma. Susturuyorum öncesinde . Nedeni Ise benimIe en tek sürü konuşan o. Hiç ellerin taşı bana değmez, ille tek arkadaşımın gülü yaralar beni. Arkadaşını severken tartılı skonut. Belki tek gün düşmanın olabilmektedir .

dostluk sözleri, dosta söylenecek sözler, arkadaşa sözler, güzel sözler
Dargın olduğun süre da tartılı ol ki tek gün arkadaş olursun. Ardından da yaptığına pişman olursun.

Koca tek çölde kum tanesi olmak ya da okyanusta su damlası, ama en güzeli milyonlarca birey içinde senin arkadaşın olmak. Hakiki dostluk sağlıktan farksızdır; kıymeti, fakat elden gittikten ardından anlaşılır.

Arkadaş vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.

Biz arkadaşlarımızı kır çiçekleri benzeri avucumuzda değil, mermi yarası benzeri yüreğimizde saklarız. Hakikat dostu olmamak, yalnızlığın en kötüsüdür.

Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde samimi tek kucaksa ve arkadaşın için ateşe atılmaksa hayat durana dek arkadaşımsın.
dostluk sözleri, dosta söylenecek sözler, arkadaşa sözler, güzel sözler

İyi tek dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur. Vicdan umutlara hamile olduğundan beri arkadaşlıklar ayrılıklara mağlup düşmedi, yüreğimiz darağacındayken dahi ölüme koşup arkadaşımızı sevmeyi bildik.

Güller, laleler, tüm çiçekler solar. Sert ve demir kırılır ama dayanıklı dostluk ne solar ne de kırılır.

Dostluk ağaca aynı , kurudu mu yeşermez çoğalış . Dostluk çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneş vurunca kurusun.
dostluk sözleri, dosta söylenecek sözler, arkadaşa sözler, güzel sözler



Acıların bir kum tanesi civarı minik ,mutlulkların nisan yağmuru civarı bol olsun. Yaşamda bir kere ağlarsan oda mutlu olmak olsun. Arkadaşım .

Hayal kur, ne düş kurmak istersen… Gez, nereye gitmek istersen… Ol, ne olmak istersen…. Zira senin bir adet yaşamın olacak ve yalnızca bir şansın var tüm bunları yapabilmek için

Koca bir çölde kum tanesi olmak veya okyanusta su damlası ama en güzeli milyonlarca birey aralarında senin arkadaşın olmak.

Karanlık aydınlıktan, uydurma hakikaten kaçar.güneş sadece olsada çevreye ışık saçar.üzülme doğruların kaderidir yanlızlık,kargalar sürüyle,kartallar sadece uçar…