-->
Logo

En Yeniler

1 Yılın Ardından

Merhaba Degerli Blog Sakinlerim
Önceki Yazılarımda Aşka Dair Saten Yakırışlarımı Bilirsiniz Herkez İlla Birine Sevdalanmışdır.
Ve ayrılığın tam 1.yılındayız O başka insanlarla muhabbet ederken ben acıma hala ortak oluyorum 
insanlar ' boşversene başka birini bul  ' derler cünki yeni insana deger verip konuşurak unutmanın olacağını düşünürler halbuki bu yanlışdır bu düşünce unutabilirler ama önlerindeki Şansı Göremezler
Benciliklerin kölesi olurlar adeta..
çünki sevgiliye yanarken hakikatleri ögreniriz bir tarafdan cay içerek kitap okuyarak kendimize ders cıkartır neyin kötü neyin daha dogru oldugunu rabbimize tam teslimiyet olmak gibi varken 
salih insan olmayı hedefleriz. Aşkın Gercek Aşka aşkın tek sahibine sonsuz sevgiye allaha yöneliriz.
yalan dünyanın sahte sevgilerini anlarız.. kullarda
Bu Zamanlardada Kötülerikmizin Pencelerinden ayrılırız aslında rabbimiz bizlere yol gösterir
imtihanla tabiki imtihan agır olacak agır olacakki hem fani dünyada hem cennete yerimizi kazanmamız için sadece allaha teslim olmalıyız.
ayrılıgın 1.yılında 1yıl önceki kendime bakdım gercekden ne kadarda cahilmişim 
İnsan oğlu Ancak İmtihan İle Aşkla Değişir Veyahut Takva Sahibi Olur.
Sıcak Bir Cay Ve Kitaplarla
Hakikate Doğru Yol Alır
Ve Bu Zamanda .Yaşadıklarımız İmtihan ile Kaderimize Yön Verilir.
SİZİN HAYIR SANDIĞINIZ ŞER; ŞER SANDIĞINIZ ŞEYDE HAYIR VARDIR ALAH(CC) BİLİR SİZ BİLMEZSİNİZ.
Bakara-216
Halen Cahilim Daha Ögrenmedigim Cok Şey Var. salih insan olmak sadece 604 sayfalık bir kitapda yazıyor acıpda okuyamıyoruz cahiliz cünki şeytanın vesvelerine boyun egerek ister istemez
yapdıklarımız için.
işte aşkda takva sahibini aramak varken Ayrılıkdan Sonra 2 gün acı cekip 3. gün başka birine mesaj atmak niyedirki. :)
takva sahibi olmak için bu kadar güzel birşey varken neden şeytana uyarlar hala..
Bugün 1 Yıl Sonra eski sevgilimle konuşdugunu şüphelendigim insan bir olta atmışdım haliyle oda takıldı beraber konuşuyorlarmış sonradan saten döküldü konuşdugu erkekde edepsizin teki cıkdı onuda ben buldum ve dedimki hayranım edebi olana diyorsun konuşdugun insanın edepsiz oldugunu bilmiyorsun :D sustu susacakdı tabi normalmiş gibi görünüm verdi aklı sıra bana sanane dermiş gibi
bana hem inanmıyor hem bilgi istiyordu bir konuda madem inanmıyorsun neden bilgilerime inanıyorsun dedigimde aklımda kalmış demeside ayrı bir sacmalıkdı saten .
konuş konuş dedim aşkına bile sadık olamıyorsun dedin
kısaca aklımda artık kaşar damgasını basdım ona cünki bize temiz salih insanlar gerek
bir erkekle bile konuşmuyan insanlar gibi. ben 1 yıldır bir kıza selam bile yazmadıysam yanmanın kazandırdıklarına inandıgım için
acıdan korktugum için degil takva ilminden bir nebze olsun faydalanmak içindir..


Deger vermekle ilgili sözler

Deger vermekle ilgili sözler

  • Hangi acı sevmenin verdiği acıdan daha asil, daha değerlidir?
  • Asla eşekleri semerleri ile değerlendirme. Çünkü aksesuar her zaman yanıltıcıdır.
  • "Her şey; Bir sokak çocuğunun elini cebine sokabildiği kadar boş. Öznesi olmayan cümleler gibi değersiz. Ve senin Naber soruna, İyilik dediğim kadar yalan."
  • Her eşyanın 1 fiyatı, her insanın 1 değeri vardır. Fiyatı olmayan eşyaya çöp, değeri olmayan insana giderken kapıyı ört denir.
  • Göz yaşlarının değerini bil. Onları hak etmeyenler için harcama.
  • Evlerin yapı taşları tuğlalardan, yuvaların yapı taşları ise değerlerden inşa edilmiştir.
  • Sade bir tebessüm, süslü bir kahkahadan daha değerlidir.
  • Üç kuruşluk insana, beş kuruşluk değer verirsen, aradaki 2 kuruşa seni satar.
  • Sevmek, her yaşta güzel, hayat her zaman yaşamaya değer.
  • İnsanları kaybediyorsun diye ağlayıp sızlama, ama kazandığın insanların değerini bil.
  • En mutlu kişiler, her şeyin en iyisine sahip olanlar değildir, onlar karşılarına çıkan her şeyin değerini en iyi bilenlerdir.
  • Ey yaşam! Senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir.
  • Başarı azim gerektirir; azim ise irade. Bazı hedefler; başarısız olmaya da değer. Gerçek başarı; başarısız olma korkusunu yenebilmektir.
  • İnsanların size olan davranışları kendi değerlerini belirler, sizin değerlerinizi değil.
  • Daha değerli bir şey bulamaz erkek kadının iyisinden, beterdir kötü kadın her şeyin kötüsünden.
  • İnsanları kitapların kapakları gibi düşünün ve kapaklarına bakıp aldanmayın. Okumaya başlayınca değerini anlarsın.
  • Etrafınızda her şeyi para ve başarıya bağlayan bir sistem var. Oysa değerli olan, doğru bir amaç uğruna harcanan çabalardır.
  • Bilginin değerini bilgin bilir, anlayışa saygı bilgiden gelir.
  • Anılmaya değer bir hayat sürmek ve erdemli bir insan olmak, bize çeşitli vesilelerle dayatılan herkes ya da hiç kimse olmayı bilinçli bir şekilde reddetmekle başlar.
  • Bakış açısı, empati, sabır. Bunlar kimsenin size öğretemeyeceği en değerli yaşam becerileridir.

Baş Sağlıgı Sözleri vefat sözleri

Topraktan geldik Toprağa Gideceğiz, Yaşadığımız Hayatın hesabını Toprakda Vereceğiz, Acınızı Yürekten Paylaşıyoruz, Dualarımızı Kalpten Ediyoruz, başınız Sağolsun.
Merhuma Dualarımız, Acılı Ailesine Başsağlığı Diliyoruz, Mekanı cennet ruhu Şad Olsun.
Cennetin Suyu Ruhuna işlesin Toprağı bol ruhu huzurlu Olsun Başınız Sağolsun.
Dualarımız Birlikte Olsun Dileğimiz Tek Olsun Mekanı cennet Olsun Başımız Sağolsun.
öLenle öLünmez, Acılarımız Bitmez Hayatın gerçekliği Bu işte Dualarımız Birleşsin Bu Kötü Günde Acılarımızı Ufakta Olsa tesseli Edelim Birlikte, başımız Sağolsun.
Hayata Elveda Deyip öLüme Merhaba Diyen Ruhlara edelim hep birlikte dua ruhları şad mekanı cennet Olsun hepimizin Başı Sağolsun.
Acıyı kederi Bıraktı Bu Dünyada Dualarımızla Cennet Yüzü Görmeyi Nasip Etsin Yüce ALLAH’ım Merhuma, Acınızı Paylaşıyoruz Gözyaşlarımızla Başınız Sağolsun.
uzak Değil öLüm yakın Bütün KUllara Güzel öLüm Nasip Etsin ALLAH bütün insanlara, Mekanımız Cennet Olsun Kabrimiz iman dolsun ALLAH’ın Huzurunda Günahlarımız Af Olsun Başımız Sağolsun.
öLüm her insana gelicek Ummadığı Bir Anda, imanımızı Kuvvetli Tutalım Edelim ALLAH a dua, Yaşanmış Güzel Günlerin hatına öLümü unutmayaLım Acıyıda paylaşalım Bir Arada Başınız Sağolsun.

Hasta can çekişirken ona yardımcı olmak yakınları için bir görev ve sevap bir ameldir. Bu yüzden onun yanında kelime-i şehadet getirmek ve söylemesine yardımcı olmak sünnettir. Çünkü Allah elçisi şöyle buyurmuştur:
“Ölülerinize; “Lâ ilahe illallah’ı” telkin ediniz. Çünkü ölüm halinde onu söyleyen bir mümini bu kelime Cehennem’den kurtarır”.
“Son sözü La ilahe illallah olan kimse Cennet’e girer”
Hastanın yanında şehadet getirilir ki, o da hatırlayıp şehadet getirsin. Yoksa ısrarla, sen de yap denilmez. Zira o anda zor bir durumdadır. Ona yeni bir zorluk çıkarmamalıdır. Bir defa da söylese yeterli olur. Bu telkini hastanın sevdiği birisi yapmahdır. Amaç, hastada isteksizlik uyandırmamaktır.
Kişi vefat edince ağzı kapatılır, bir bez ile çenesi başından bağlanır. Gözleri yumulur. Eller yanlarına getirilir. Bunu yaparken de şu dua okunabilir:
“Bismillahi ve ala milleti rasülih. Allahümme yessir aleyhi emrahu ve sehhil aleyhi ma ba’dehü ve es’idhu bi likaike vec’al ma harace ileyhi hayran mimma harace anhu”.
Anlamı: “Allah’ın ismiyle ve Resulullah’ın dini üzerinde olsun. Allah’ım, onun işini kolaylaştır, bundan sonrasını ona kolay eyle, onu seni görmekle mutlu eyle. Dünyadan kendisi için çıkanı, kendisinin çıktığı şeylerden hayırlı eyle”.
Sonra ölünun üstüne bir örtü çekilir. Öldükten sonra yıkanıncaya kadar yanında Kur’an okumak mekruhtur. Öldüğü iyice anlaşılınca hemen yıkanır.
Ölüm hastasına ecel konusunda hoşuna gidecek, sevindirecek sözler söylemelidir. Çünkü Allah’ın hükmünü hiç bir şey geri çeviremez. Sadece gönlü hoş olmuş olur. Hasta tevbe etmeye ve vasiyetlerini yapmaya teşvik edilir.
Çünkü Allah elçisi; “Vasiyet edeceği bir şey olup da, yanında yanlı vasiyeti bulunmaksızın iki gece geçirmek müslümanın işi değildir” buyurmuştur.
Ölüm halindeki kişiyi sağ yanına yatırıp kıbleye döndürmelidir. Çünkü Hz. Peygamber, Beytullah için:
“Ölü ve dirilerinizin kıblesidir” buyurmuş.
Hz. Fatıma (r.a, Rafi’nin annesine;
“Beni kıbleye çevir” demiştir
Eğer yer darlığı yüzünden hastayı kıbleye çevirmek mümkün olmazsa sırt üstü yatırılır ve yüzü ile ayakları kıbleye doğru çevrilir. Bu da yapılamazsa, olduğu hal üzere bırakılır. Ölüm sırasında kişinin ağzına bir kaşık veya pamukla su verilir.
insan doğar büyür yaşar ve öLür, önemli Olan Yaşadığı Süre içindeki Görevleri Dualarımız Muhteremle Olsun Başımız Sağolsun.
üzüntüyle geçmez içimizdeki yara Dualarla Rabbimize Dua Edelim Mekanı cennet Eyliyelim, başınız Sağolsun Acımız Bir Olsun.
Rabbim cennetle müjdelesin ruhlarımızı hatalarımızı Dualarımızla Affetsin Dualarımızı kabul eylesin mekanımızı Cennetle Müjdelesin Başımız Sağolsun.
Vefat Eden Değerli Merhumun Ailesine Dualarımızı, Acılı Kederli Ailesine Başsağlığı Diliyoruz.
öLüm geldi Aldı Sevenlerimizi, ALLAH’ın takdiri uygun gördü Aldı Ahirete, Dualarımız Sevdiklerimizle Başınız Sağolsun iyi Dileklerim Sizlerle.
Güzel Günde nasıl Yanınızdaysak Kötü gününüzdede herzaman yanınızdayız, Başınız Sağolsun.
Sevapları Günahlarından Çok Olsun mekanı cennet olsun başınız Sağolsun.
insan doğar büyür yaşar ve öLür, önemli Olan Yaşadığı Süre içindeki Görevleri Dualarımız Muhteremle Olsun Başımız Sağolsun.
üzüntüyle geçmez içimizdeki yara Dualarla Rabbimize Dua Edelim Mekanı cennet Eyliyelim, başınız Sağolsun Acımız Bir Olsun.
Hayatın Acı gerçekleri Gelir bir gün Vurur Ummadığımız Bir Anda, Acınızı içten Paylaşıyoruz Ruhuna Dua Ediyoruz Başınız Sağolsun.
Yalan Hayatta Ne Yaptıysak kendimize Ahiret Sorularını Hazırlayalım Fani yerimizde, ölümüşlerinizin Ruhlarına Dualarımızı, Çektiğiniz Acıyı Paylaşarak yaşıyoruz, Başınız Sağolsun.
Hayatımızı idame ettirmekte olduğumuz fani dünyada Kötü gününüzde yanınızda Olduğumuzu Unutmayınız, Başınız Sağolsun ALLAH Yardımcınız Olsun.
Bir Gün gelir biter Bu canda Bir gün gelir Gülen Gözlerimiz Ağlar bir Anda, herzaman Dua Edelim Kalbimizi temizleyeLim Ölümü Hayatımızda Hissedelim başınız Sağolsun.
cennetin güzellikleri ruhumuza işlesin, ALLAH korkusunu Kalbimizden SilmeyeLim imanı hayat felsesi Olarak Bilelim, öLdüğümüzde yerimizi Yaptıklarımızla Görelim Başınız Sağolsun.
ALLAH’ım Mekanını cennet Eylesin Dualarımızı Kabul Etsin, Acınızı Sizinle paylaşıyoruz ALLAH Güç versin Ailesine ve yakınlarına.
Hayatın Acı gerçekleri Gelir bir gün Vurur Ummadığımız Bir Anda, Acınızı içten Paylaşıyoruz Ruhuna Dua Ediyoruz Başınız Sağolsun.
Yalan Hayatta Ne Yaptıysak kendimize Ahiret Sorularını Hazırlayalım Fani yerimizde, ölümüşlerinizin Ruhlarına Dualarımızı, Çektiğiniz Acıyı Paylaşarak yaşıyoruz, Başınız Sağolsun.
Hayatımızı idame ettirmekte olduğumuz fani dünyada Kötü gününüzde yanınızda Olduğumuzu Unutmayınız, Başınız Sağolsun ALLAH Yardımcınız Olsun.
Bir Gün gelir biter Bu canda Bir gün gelir Gülen Gözlerimiz Ağlar bir Anda, herzaman Dua Edelim Kalbimizi temizleyeLim Ölümü Hayatımızda Hissedelim başınız Sağolsun.
cennetin güzellikleri ruhumuza işlesin, ALLAH korkusunu Kalbimizden SilmeyeLim imanı hayat felsesi Olarak Bilelim, öLdüğümüzde yerimizi Yaptıklarımızla Görelim Başınız Sağolsun.
ALLAH’ım Mekanını cennet Eylesin Dualarımızı Kabul Etsin, Acınızı Sizinle paylaşıyoruz ALLAH Güç versin Ailesine ve yakınlarına.
Topraktan geldik Toprağa Gideceğiz, Yaşadığımız Hayatın hesabını Toprakda Vereceğiz, Acınızı Yürekten Paylaşıyoruz, Dualarımızı Kalpten Ediyoruz, başınız Sağolsun.
Merhuma Dualarımız, Acılı Ailesine Başsağlığı Diliyoruz, Mekanı cennet ruhu Şad Olsun.
Cennetin Suyu Ruhuna işlesin Toprağı bol ruhu huzurlu Olsun Başınız Sağolsun.
Dualarımız Birlikte Olsun Dileğimiz Tek Olsun Mekanı cennet Olsun Başımız Sağolsun.
öLenle öLünmez, Acılarımız Bitmez Hayatın gerçekliği Bu işte Dualarımız Birleşsin Bu Kötü Günde Acılarımızı Ufakta Olsa tesseli Edelim Birlikte, başımız Sağolsun.
Hayata Elveda Deyip öLüme Merhaba Diyen Ruhlara edelim hep birlikte dua ruhları şad mekanı cennet Olsun hepimizin Başı Sağolsun.
Acıyı kederi Bıraktı Bu Dünyada Dualarımızla Cennet Yüzü Görmeyi Nasip Etsin Yüce ALLAH’ım Merhuma, Acınızı Paylaşıyoruz Gözyaşlarımızla Başınız Sağolsun.
uzak Değil öLüm yakın Bütün KUllara Güzel öLüm Nasip Etsin ALLAH bütün insanlara, Mekanımız Cennet Olsun Kabrimiz iman dolsun ALLAH’ın Huzurunda Günahlarımız Af Olsun Başımız Sağolsun.
öLüm her insana gelicek Ummadığı Bir Anda, imanımızı Kuvvetli Tutalım Edelim ALLAH a dua, Yaşanmış Güzel Günlerin hatına öLümü unutmayaLım Acıyıda paylaşalım Bir Arada Başınız Sağolsun.
Rabbim cennetle müjdelesin ruhlarımızı hatalarımızı Dualarımızla Affetsin Dualarımızı kabul eylesin mekanımızı Cennetle Müjdelesin Başımız Sağolsun.
Vefat Eden Değerli Merhumun Ailesine Dualarımızı, Acılı Kederli Ailesine Başsağlığı Diliyoruz.
öLüm geldi Aldı Sevenlerimizi, ALLAH’ın takdiri uygun gördü Aldı Ahirete, Dualarımız Sevdiklerimizle Başınız Sağolsun iyi Dileklerim Sizlerle.
Güzel Günde nasıl Yanınızdaysak Kötü gününüzdede herzaman yanınızdayız, Başınız Sağolsun.
Sevapları Günahlarından Çok Olsun mekanı cennet olsun başınız Sağolsun.

la tahzen



snapchat güzel sözler



snapchat güzel sözlersayfamızı inceleyerek sosyal medya hesaplarınızda arkadaş çevreniz ile kapak sözler paylaşabilirsiniz. Sayfamızda kapak sözler, kapak sözler resimli ve resimli kapak sözler yazılı resimleri bulabilirsiniz.

SMS pour lui dire qu'elle est belle



   Montrer son amour pour une femme,  consiste aussi à la complimenter et de lui dire qu’elle est belle, pas n’importe comment mais d’une manière romantique et intelligente en choisissant le bon moment mais aussi des belles paroles et pour vous aider un peu nous avons mis à votre disposition ces quelques messages d’amour pour lui dire tu es belle.




Dis-lui qu'elle est belle avec ces beaux

Çalışmak ile ilgili sözler

  • Erişmek istediği bir hedefi olmayanlar, çalışmaktan da zevk almazlar. - Emille Raux
  • Boş oturmak pas gibidir, insanı çalışmaktan daha çabuk eskitir. - Benjamin Franklin
  • Yoksulun tek silahı çalışmaktır. Tembellerin çalışma günü yarındır. - Aziz Nesin
  • Sevdiğiniz bir işi seçin, böylelikle hayatınızda bir gün bile olsun çalışmak zorunda kalmamış olursunuz. - Konfüçyüs
  • Çalışmak, neşeli olmak, çeneyi sıkı tutmak, işte sana başarı. - Albert Einstein
  • Eğer çalışmak istemiyorsanız, çalışmanızı gerektirmeyecek kadar paranız olsun diye çalışmalısınız. - Ogden Nash
  • Devler gibi eser vermek için karıncalar gibi çalışmak gerekir. - Necip Fazıl Kısakürek
  • Çalışmayı sevenler, işlerini yapmak için daima vakit bulurlar. - Smiles
  • Fazla çalışmaktan ölen kimse bilmiyorsam da, şüphe yüzünden ölenler vardır. - Charles Mayo
  • Geçimini mertçe kazanmaya çalış. Nefsini alçaklıktan koru ki, fakir olsan bile şerefli kalasın. - Hz. Ali (r.a.)
  • Tembellikte heyecan yoktur, üşenmekle coşku bir arada barınamaz. Ya tembelliğin rahatlığında karamsar, ya da çalışmanın yoruculuğunda coşkulu yaşayacağız. - Muhammed Bozdağ
  • Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? - Mustafa Kemal Atatürk
  • Öğrenmenin üç kaynağı vardır; çok görmek, çok acı çekmek, çok çalışmak. - Catherall
  • Çalışmak bizi şu üç beladan kurtarır; can sıkıntısı, kötü alışkanlıklar ve yoksulluk. - François-Marie Arouet Voltaire
  • Etraflıca çalış, doğru bir şekilde araştır, dikkatlice düşün, düşündüklerini gözden geçir, ciddi ve samimi bir şekilde uygula. - Konfüçyüs
  • Sıkı bir çalışmanın yerini hiçbir şey alamaz. Deha yüzde bir ilham ve yüzde doksan dokuz terdir. - Thomas Edison
  • Çalışmak insanoğlu için bir gerekliliktir. Alarmlı saati icat eden insanoğludur. - Pablo Picasso
  • Hayatın ve mutluluğun en büyük şartı çalışmaktır. - Lev Nikolayeviç Tolstoy
  • Çalıştığınız departmanda dereceniz ne kadar yüksek olursa olsun, en aşağı derecede bulunan kişinin sorumluluğu da size aittir. - Bessie R James ve Mary Waterstreet
  • İşini her şeyden önemli sayarak günde sekiz saat çalışan, sonunda çalıştığı yerin başına geçer ve günde aynı hızla yirmi dört saat çalışmaya mahkum olur. - Robert Frost

resimli fıkralar



resimli fıkralarsayfamızı inceleyerek sosyal medya hesaplarınızda arkadaş çevreniz ile kapak sözler paylaşabilirsiniz. Sayfamızda kapak sözler, kapak sözler resimli ve resimli kapak sözler yazılı resimleri bulabilirsiniz.