-->
Logo

En Yeniler

Rüyada Osuruk Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Osuruk GörmekRüyada osuruk görmek, iyi değildir ve rüyayı gören kişinin tabiri caizse bazı kişileri dili ile yaralayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, üzeceğine ve bazılarını da kaybedeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin sonradan pişman olacağı, hatalarını fark ederek, onları telafi yoluna gideceği, kendisine de objektif bakarak özeleştiri yapacağı bir dönem geçireceği anlamına gelir.Rüyada Osuruk Sesi DuymakRüya sahibinin kötü haberler alacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına tabir edilir. Art niyetli kimselerden gelecek maddi ve manevi zararlara rivayet edilir.Rüyada Osuruk Böceği GörmekRüyayı gören kişinin çevresinde kendisinden haz etmeyen, başarılarından rahatsız olan, onu kıskanan, dedikodusunu yapan ve ona karşı haince duygular besleyen ve iyi düşünmeyen bir insanın varlığı ile yorumlanır ve bu kişinin rüya sahibinin hep bir şekilde moralini bozmanın yolunu bulduğu anlamına gelir.Rüyada Osuruk Kokusu DuymakRüya sahibinin üzülmesine, hastalanmasına ve keyfinden olmasına neden olacak bazı olumsuz gelişmelerin yaşanacağına alamet eder. Rüyayı gören kişinin tüm hayatını etkileyecek, ağız tadını kaçıracak ve onu hasta kılacak olaylar meydana gelecek demektir.Rüyada Osuruk YapmakRüyayı gören kişinin insanların gözündeki iyi izlenimini, güvenini ve değerini kaybetmesine neden olacak bazı hatalara düşeceğine delalet ederken aynı zamanda da rüya sahibinin çevresinde kimse yokken ya da tuvaletteyken osuruk yaptığını görmesi de makbul olan işler yapacağına ve iyi hallere geleceğine işaret eder.Rüyada Osuruk AtmakRüyada osuruk atmak da, osuruk yapmak gibi değerlendirilir. Rüya sahibinin uygun bir yerde osuruk atması hayırlara yorulurken rüyayı gören kişinin toplum içinde osuruk attığını görmesi, yanlışlara düşeceğine ve ayıplanacağına yorulur.

Rüyada Korku Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Korku GörmekRüyada korku görmek, bir takım kuşkulara, endişelere ve vesveselere delalet eder. Rüya sahibini tedirgin eden, uykularını kaçıran, canını sıkan ve moralini bozan bir takım sorunlar olduğuna, kişinin de bunu fazlasıyla kafasına taktığına alamet eder. Huzursuzluğa ve kuruntuya işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayatında, içine sinmeyen bir şeyler olduğu ve bunun da kendisini çok mutsuz ettiği anlamına gelir.Rüyada KorkmakRüyada korkmak, rüya sahibinin kafasında soru işaretleri olduğuna tabir edilir. Kişinin kendisini problemler karşısında çözümsüz, çaresiz ve yalnız kalmış gibi düşünüyor olduğuna ve sanki bu durumdan hiç kurtulamayacakmış gibi kendini kötü hissettiğine delalet eder.Rüyada Birini KorkutmakRüyada birini korkutmak, kişinin âlim olan bir kimseden destek göreceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine tabir edilir.Rüyada Birini Korkmuş GörmekRüyada birini korkmuş görmek hayırlara alamet etmez. Sıkıntı, zorluk ve sorun olarak değerlendirilir ve rüya sahibinin yaşayacağı bir takım problemlere tabir edilir. Kişi, kötü bir dönem geçirecek demektir.Rüyada Tedirgin OlmakRüyada tedirgin olmak, rakiplerle karşı karşıya kalmaya yorulur. Kişi ticaret hayatında başarısızlığa düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak, bu durumdan en az zararla kurtulabilmek için mücadele edecektir.Rüyada ÜrkmekRüyada ürkmek, uğursuzluk olarak tabir edilir. Rüya sahibinin neşesini ve huzurunu kaçıracak bazı tatsız olaylar yaşanacağına ve mutsuzluk yaşayacağına işaret eder. Kötü günlerin yaklaştığı anlamına gelir.Rüyada Panik OlmakRüyada panik olmak, kişinin önemli konularda karar vermekte güçlük çektiğine, çok karasız kaldığına, bir türlü kafasının netleşmediğine yorulur. Rüya sahibinin elinin kolunun bağlanacağı ve ne yapacağını, ne yana gideceğine, kime danışacağını bilemez olacağına delalet eder.

Rüyada Damatlık Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Damatlık GörmekRüyada damatlık görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük ve tüm hayatını baştan aşağı etkileyecek değişimler yaşayacağına, bu değişimler sayesinde çok daha sağlam, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun bir süreden beri aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.Rüyada Damatlık GiymekÇok büyük sıkıntıların yaşandığı bir dönemde, rüya sahibinin, iş hayatında ve sosyal hayatında çeşitli değişikliklere giderek daha farklı bir yol izleyeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine ve büyük bir saygınlık kazanacağına işaret eder.Rüyada Damatlık Giydiğini GörmekRüyada damatlık giymek ile aynı anlama gelmektedir. Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük değişiklikler yapacağına, bu değişiklikler ile iş hayatında ve aile hayatında ters giden şeyleri düzeltmeye çalışacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine delalet eder. Rüyada Damatlık Almakİş hayatında ya da aile hayatında rüyayı gören kişinin, yaptığı çalışmalar ve ortaya koyduğu projeler konusunda çok nüfuzlu bir yerden alacağı olumlu bir habere, bu haber doğrultusunda verilecek çok büyük ve başarılı kararlara ve bu kararlar sonucunda çok daha büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.Rüyada Damatlık Bakmak Rüya sahibinin, uzun zamandan beri sıkıntılar ile boğuşmasından sonra çok daha büyük sorunların tekrarlanmaması, daha kötü ve üzüntü verici olayların yaşanmaması, eş, dost ve akrabaların sıkıntıya düşeceği durumların ortaya çıkmaması için çok hayırlı bir olayla karşılaşacağına tabir edilir.

Rüyada Vurulduğunu Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Vurulduğunu GörmekRüyada vurulduğunu görmek, rüya sahibinin iç dünyasının zenginleşeceği, duygularının yoğunlaşacağı ve manevi yanının kuvvetleneceği anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin gönlünü çalacak ve aklını başından alacak bir kişi ile karşılaşacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet edilir.  Bu rüya karşı cinsten bir kişiden çok fazla etkilenmeye ve onun dikkatini çekip, gönlünü kazanmak için çaba göstermeye delalet eder.Rüyada Vurulduğunu Görmek ve ÖlmemekRüyasında vurulduğunu ve buna rağmen ölmediğini gören kişi, maddi anlamda büyük güç sahibi olacak ve zenginliğe kavuşacak demektir. Rüya sahibinin kendisine bereket getirecek işlere gireceğine ve büyük bir gelir elde ederek tüm parasal sorunlarından kurtulacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına tabir edilir.Rüyada Birini Silahla VurmakRüyada birin silahla vurmak, yanlış, hatalı ve eksik işler yapmaya, bu nedenle toplumda itibar kaybetmeye işaret eder. Rüya sahibinin yüzünü yere düşürecek fena bir iş yapacağına ve insanlar tarafından arkasından kötü konuşulacağına yorulur.Rüyada Kamçıyla Vurduğunu GörmekRüyada kamçıyla vurduğunu görmek, rüyayı gören kişinin o kimseyi kızdıracak ve çok üzecek bir iş yapacağına rivayet edilir. Kişi, birine psikolojik olarak zarar verecek ve o kişinin bedduasını alacak demektir.Rüyada Vurulduğunu HissetmekRüyada vurulduğunu hissetmek, yoğun duygular yaşamaya ve kalbini çarptıracak kişiyle tanışmaya alamet eder. Rüyayı gören kişinin sevdaya düşeceği, ayaklarının yere basmayacağı ve hayatının en güzel günlerini geçireceği şeklinde yorumlanır.Rüyada Vurulduğunu SanmakRüyada vurulduğunu sanmak da, vurulduğunu hissetmek gibi tabir edilir. Rüyayı gören kişinin aradığı kriterlerdeki insanla karşılaşacağına ve ruh eşini bulduğunu hissedeceğine ve adeta hayal gibi günler geçireceğine alamet eder. Fakat kişi rüyasında vurulduğunu zanneder ve kan görürse rüyası bozulur diye kabul edilir.

Rüyada Şırınga Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Şırınga GörmekRüyada şırınga görmek, uğursuzluk olarak değerlendirilir. Rüya sahibinin işlerin aksamasına, kazancının, rızkının, işindeki ve evindeki bereketin düşmesine, tersliklerin meydana gelmesine tabir edilir. Kişi, büyük bir darlık içine girecek ve düştüğü durumu bir türlü kabullenemeyip üzüntüden kahrolacak demektir. Rüyada şırınga görmek, insanlar arasındaki düşmanlıklara, husumetlere, rüyayı gören kişinin başında dönüp duran lanetlere, melanete ve musibete işaret eder. Bazen de kişiyi eve hapsedecek, işinden gücünden alı koyacak bir olayın yaşanacağına yorulur.Rüyada Enjektör GörmekRüyasında enjektör gören kişinin başı sıkışacak ve çok zor durumda kalacak demektir. Enjektör, kötü ve olumsuz olayların yaşanacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına yorulur.Rüyada İğne GörmekRüyada iğne görmek, çok hayırlıdır ve şifa bulmak anlamına gelir. Rüya sahibinin hayatının düzene girip, işlerinin açılmasına, kişinin bu sayede moral bulup motivasyonunun yükselmesine tabir edilir. Hayatın iyileşme yolunda gelişme göstereceği ile yorumlanır.Rüyada İğne BatmasıRüyada, iğnenin rüya sahibine batması, sürpriz bir gelişmeye, müjdeli ve temiz bir haber almaya delalet eder. Rüya sahibini çok mutlu edecek bir gelişmenin yaşanması ve bu durumun kişiye uzun süre moral vermesi anlamına gelir.Rüyada İğne Satın AlmakRüyada iğne satın almak, rüyayı gören kişinin hayatında büyük bir değişim olacağına işaret eder. Rüya sahibi alışık olmadığı bir duruma, ortama ya da bir kimseye adapte olmaya çalışıyordur diye ifade edilir.Rüyada İğne AramakRüyada iğne aradığını gören kişinin kalp atışları hızlanacaktır diye değerlendirilir. Rüya sahibinin aşk ateşine düşeceğine, kendini karşı tarafa beğendirmek için bir hayli çaba saf  edip, kah komik durumlara kah dillere düşeceği anlamına gelir.

Rüyada Abiyi Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Abiyi GörmekRüyada abiyi görmek, uzak bir yerden gelecek hayırlı ve müjdeli bir haber sayesinde iş hayatının çok iyi bir duruma geleceğine, büyük kazançlar getireceğine, çok başarılı projelerin gerçekleştirileceğine ve yapılacak hayırlı çalışmalar ile rahata erileceğine delalet eder. Aynı zamanda, iş hayatı ile ilgili olarak bir ortaklık kurulacağına, bu ortaklık sayesinde daha önce tanışılmamış ve bilinmeyen yerlere adım atılacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine işaret eder.Rüyada Abiyi ÖpmekRüyayı gören kişinin, iş hayatında uzun zamandan beri sıkıntı yaşayan abisine maddi ve manevi olarak çok büyük bir destek vereceğine, bu sayede bu kişinin çok hayırlı ve büyük kazançlar elde etmesini sağlayacağına ve çok daha iyi işler için ileride birlikte hareket edileceğine rivayet eder.Rüyada Abiyi Hasta GörmekRüya sahibinin, abisinin yaşadığı bir sorundan ötürü çok büyük bir eendişe duyduğuna, bu yüzden abisi ile ilgili olarak çok büyük kararlar aldığına, eğer yakın bir zaman içinde abisi ile ilgili olumlu ve güzel bir haber almaz ise çok büyük üzüntü yaşayacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına ve kendisini çok yıpratacağına yorulur.Rüyada Abiyi Ölmüş GörmekAile hayatında çok zor günler geçiren rüya sahibinin, yakın bir zamanda ailesindeki birinin yapmış olduğu bir hata ile ilgili olarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, bu yüzden kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına alamet eder.Rüyada Abiyi DövmekRüya sahibinin, yakın bir kişiden alacağı hayırlı ve güzel bir haberi abisine ileteceğine ve abisini bu sayede çok mutlu edeceğine yorulur.

Rüyada Kucağında Bebek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kucağında Bebek GörmekRüyada kucağında bebek görmek, rüyayı gören kişinin, aile hayatında çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, bu mutluluğu ve huzuru iş hayatına yansıtması sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve yapacağı çalışmalar ile büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.Rüyada Kucağında Bebek UyutmakRüyayı gören kişinin, iş hayatında karşısına çıkacak olan fırsatları çok iyi ve bütün detayları ile düşünmesi ve bunları gözönüne alarak karar vermesi gerektiğine, yoksa hem elindeki fırsatları kaçıracağına hem de çok büyük zararlara uğrayacağına ve bundan sonra kaçırdığı fırsatlar yüzünden iş hayatında kazanacağı şeyleri yitireceğine alamet eder.Rüyada Kucağında Bebek ÖlmesiRüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına ve üzüntülerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.Rüyada Kucağında Bebek Emzirmekİş hayatında kazandığı şeyleri, sadece kendisi ve çevresindeki insanlar için harcamayan rüya sahibinin, yardıma ihtiyacı olan ya da başı sıkışan herkese bir şekilde yardımcı olacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına tabir edilir.Rüyada Başkasının Kucağında Bebek GörmekUzun zamandan beri maddi sıkıntı yaşayan rüya sahibinin, iş hayatında çok büyük yenilgilerle karşılaşacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada Yaralandığını Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Yaralandığını GörmekRüyada yaralandığını görmek, hayır, iyilik ve güzellik bulmaya delalet eder. Rüyayı gören kişinin karşısına çıkacak engellerin, aksiliklerin ve zorluların üstesinden gelmeyi bileceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin daha fazla dünya malına sahip olacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine alamet eder.Rüyada Silahla Yaralandığını GörmekRüyayı gören kişinin canın sıkılmasına ve tüm neşesinin kaçmasına neden olacak bazı musibetlerle karşılaşacağı anlamına gelir. Şansın ve kısmetin kapanması nedeniyle kötü günlerin baş göstereceğine ve rüya sahibinin de meşakkat çekeceğine işaret eder.Rüyada Bıçakla Yaralandığını GörmekRüyayı gören kişinin zayıf olduğu bir anda alacağı bazı kararların ve atacağı bazı adımların kendisini üzeceğine rivayet edilir. Rüya sahibi meslek hayatında zarar edeceği işlere girecek, yanlış kişilere güvenerek hareket edecek sonra da bunun bedelini ağır ödeyecek demektir.Rüyada Trafik Kazasında Yaralandığını GörmekRüyayı gören kişinin kendisini olumsuz yönde etkileyecek bazı olaylardan elinden geldiğince en az ölçüde zarar görmenin yollarını bulacağına ve durumu hafif şekilde atlatmayı başaracağına rivayet edilir. Rüya sahibinin başarısızlık elde edeceği işlerden yana kendisini olumlu yönde telkin etmeyi bileceğine ve böylece bu kötü dönemi daha rahat atlatacağına delalet eder.Rüyada Karnından Yaralandığını GörmekRüyayı gören kişinin yüzünün gülmesine, konforunun ve lüksünün de yerine gelmesine vesile olacak bir kişinin ve böyle bir olayın varlığına yorulur. Rüya sahibinin aile eşrafından olan bir kimse sayesinde kalkınacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine tabir edilir.Rüyada Başından Yaralandığını GörmekRüyanın tam aksine rüya sahibinin sağlıklı ve mutlu bir hayat geçireceğine rivayet edilir.

Rüyada Fok Balığı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Fok Balığı GörmekRüyada fok balığı görmek, zorluk ve sıkıntı anlamına gelir. Rüya sahibinin sorunlarının köklü ve güçlü olduğuna bu nedenle onlardan kolay kolay kurtulamayacağına delalet eder. Yaşamın zorlu taraflarına, sıkıntılara, keyif kaçırıp, moralin bozulmasına neden olacak kişilere, çözülmesi zor problemlere delalet eder. Rüyada fok balığı gören kişi, iş hayatında çok güçlü ve çok hırslı bir rakibi nedeni ile büyük bir hezimete uğrayabilir diye tabir edilir.Rüyada Fok Balığı SevmekRüyada fok balığı sevmek, rüya sahibi için çok büyük ve güzel bir gelişme yaşanacağına işaret ederken, diğer yandan da çok inatçı, dik başlı, huysuz ve zor bir kişiyi yola getirip, yanına çekmeye delalet eder.Rüyada Fok Balığı Yavrusu GörmekRüya sahibinin kafasında bazı yeni oluşumlar olduğuna fakat henüz onları tam olarak kafasında oturtamadığına yorulur. Rüya sahibinin fikirleri ve projeleri istediği aşamaya geldiğinde ve bunları hayata geçirdiğinde işlerinden büyük fayda görecek demektir.Rüyada Fok Balığı YemekRüyasında fok balığı yediğini gören kişi, elinde olanı tüketecek demektir. Yani rüya sahibi, çalışırken biriktirdiği parayı yemeye başlayacaktır.Rüyada Fok Balığı YakalamakRüyasında fok balığı yakaladığını gören kişi, ömür boyu sırtının yere gelmeyeceği bir işin sahibi olacak demektir. Bu işte pek çok kişinin gözü olmasına rağmen, rüya sahibinin şansı ve kısmeti sayesinde bu işi kendisi alacak demektir.Rüyada Fok Balığı BeslemekRüya sahibinin attığı her adımdan kendisine pay çıkartmaya ve maddi getiri elde etmeye çalışmasına delalet eder. Kişi habire var olanın üzerine eklemenin ve domuzdan bir tek tüy koparmanın planını yapıyordur diye değerlendirilir.Rüyada Ölü Fok Balığı GörmekRüyada ölü fok balığı rüya sahibinin çok önemli bir işe son anda tabi olmasına tabir edilir.

Rüyada Sevgilimi Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Sevgilimi GörmekRüyada sevgilimi görmek, rüyada görülen sevgilinin durumuna bağlı olarak iki farklı şekilde delalet eder. Rüyayı gören kişi, sevgilisini güleryüzlü görmüşse eğer birlikte çok güzel günler görüleceğine ve çok büyük mutluluklar yaşanacağına ve çok huzurlu bir hayata sahip olunacağına alamet eder. Eğer sevgili üzgün ya da kızgın bir halde görülmüşse rüya sahibi ile aralarında ister istemez küçük bir tartışmanın çıkacağına işaret eder.Rüyada Sevgilimi Bizim Evde Görmekİş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve büyük gelişmeler yaşayan rüya sahibinin, yakın bir zaman içinde çok daha güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine ve atılan adımların hepsinin çok büyük kazançlar olarak geri döneceğine ve aile hayatına huzurun hâkim olacağına delalet eder.Rüyada Sevgilimi Eski Sevgilisiyle GörmekRüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük sorunlar yaşadığı bir sırada işinden kaynaklanmayan ancak iş hayatını derinden etkileyebilecek olaylar ile karşılaşacağına, bu olaylardan ötürü çok üzüntü duyacağına çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve bundan sonra çok daha dikkatli ve daha çok düşünerek adım atacağına tabir edilir.Rüyada Sevgilimi Başka Biriyle GörmekYapılan çalışmaların çok büyük kazanç getireceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, aynı zamanda yapılan çalışmaların artık eskisi kadar kazanç sağlamadığı için çok büyük bir maddi sorunun yaşanmak üzere olduğuna yorulur.Rüyada Sevgilimi ve Ailesini GörmekRüya sahibinin çok büyük mutluluk yaşayacağı bazı şeyler ile karşılaşacağına ve çok güzel zamanlar geçireceğine yorumlanır.

Rüyada Et Yemek Ne Anlama Gelir

Rüyada Et YemekRüyada et yemek tek şekilde tabir edilmez. Çiğ et yemek hayırlı haberler almaya, pişmiş et yemek bolluğa ve zenginliğe kavuşmaya, kuş eti yemek ahirette nurlar içinde olmaya, tavuk eti yemek eşinden hayır görmeye yorulur.Rüyada Et GörmekRüyada et görmek pek çok şekilde tabir edilir. Özellikle çiğ et görmek büyük sağlık sorunları, sıkıntılar, maddi zorluklar, yokluğa ve darlığa düşmek, üzüntülü haberler almak şeklinde tabir edilir. Rüyada kokmuş ve bozulmuş et görmek bu sıkıntıların ve zorlukların çok daha fazla olacağına delalet eder. Rüyada taze ve temiz et görülmesi de iyi değildir, o da rüya sahibinin çevresinde yaşanacak olan maddi ve manevi kayıplara, insanların ölümlerine yorulurken aynı zamanda da rüya sahibinin çevresinde dolanıp duran dost görünümlü düşmanlara ve rüya sahibinin arkasında sürekli dedikodu yapıp onu kötüleyen kimselere işaret eder.Rüyasında insan eti gören kişi, rüyasında gördüğü kişinin arkasından olur olmaz konuşacak demektir. Rüyada kişinin kendi uzuvlarından bir parça et koparıp yemesi, kendi kazancını harcaması anlamına gelir. Rüyada domuz eti yediğini gören kişi ekmeğine fesat karıştırıyor demektir.Rüyada Et AlmakRüyada et aldığını görmek iyi değildir. Rüyada et nereden alınırsa alınsın kişinin sağlık sorunları yaşayıp, yatağa düşeceği anlamına gelir.Rüyada Et PişirmekRüyada et pişirmek iyidir, rüya sahibinin kazancının, malının ve neşesinin artacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.Rüyada Et KesmekRüyada et kesmek ve eti dağıttığını görmek, rüya sahibinin malından bazı kimselere vereceği şeklinde tabir edilir.Rüyada Koyun Eti GörmekRüyada koyun eti görmek kötü haberler almak ya da kötü şeyler yaşamak anlamına gelir. Hele ki yağlı koyun eti görmek ölümü ifade etmektedir.

Rüyada Şiddet Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Şiddet GörmekRüyada şiddet görmek, iyi değildir ve rüyayı gören kişinin hayatında başgösterecek olan huzursuzluklara, sıkıntılara, sorunlara, küslüklere ve ayrılıklara alamet eder. Rüya sahibinin düzgün, sessiz, yolunda ve mutlu giden hayatına nazar değecek ve herşey bozulacak demektir. Rüyayı gören kişi ağız tadından, neşesinden, sağlığından olacak ve afiyette giden yaşamı dağılacak demektir.Rüyada Şiddet UygulamakRüyayı gören kişinin söyleyeceği bazı sözler, atacağı bazı adımlar ya da yapacağı bir takım hareketler nedeniyle ailesi, arkadaşları ve dostları arasında görüş ayrılıklarına, bölünmelere, çatışmalara neden olacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin alacağı bir karar yüzünden sessizlik bozulacak demektir.Rüyada Şiddete UğramakRüya sahibinin iş ortaklığı yapacağı kimseler nedeniyle maddi zarara uğrayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine ve ticarete olan cesaretini de kaybedeceğine delalet eder.Rüyada Babadan Şiddet GörmekRüyayı gören kişinin iyilik, şifa ve hayır bulacağına alamet eder ve hayır olarak değerlendirilir. Rüya sahibinin kurtuluşa ereceğine ve çıkış yolları bulacağına tabir edilir. Rüya sahibinin çektiği maddi ve manevi zahmetin ve sıkıntının da biteceğine rivayet edilir.Rüyada Eşinden Şiddet GörmekRüyayı gören kişinin aile saadetinin hiç azalmayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine tabir edilir.Rüyada Kavga GörmekŞans, uğur, kısmet, bolluk, bereket ve zenginlik demektir. Rüyayı gören kişinin işlerinin yolunda gideceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.Rüyada Tartışma GörmekRüyayı gören kişinin problemlerinin çözüleceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada Gergedan Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Gergedan GörmekRüyada gergedan görmek, güçlü kuvveti, inançlı, hırslı, tuttuğunu koparmak konusunda son derece kararlı, kalbi nasır tutmuş, acıma duygusunu ve insaniyetini yitirmiş bir düşmana işaret eder. Rüya sahibinin hayatındaki en büyük tehlikenin bu kimse olduğuna, başarısızlıklarının, mutsuzluklarının ve huzursuzluklarının bu kişi nedeniyle yaşandığına delalet eder. Bu rüya, aynı zamanda rüya sahibinin ileride çok önemli bir kişi olacağına, mevki kazanacağına ve tıpkı düşmanı gibi güçlenip, onunla çarpışacak güce kavuşacağına delalet eder.Rüyada Gergedan Saldırısı GörmekRüyada gergedan saldırısını gören kişi, emniyette değildir. Kişi kazaya, belaya, kötü kişilere, musibetlere, melanetlere, uğursuzluklara çok yaklaşmış demektir. Rüya sahibinin tekin olmayan kişilerin hedefinde olduğu anlamına gelir.Rüyada Gergedana BinmekRüyada gergedana bindiğini gören kişinin rüyası, kendisinden ne daha güçlü ne de daha güçsüz olan, gerek mevki, gerek varlık, gerekse nüfus bakımından eşit olan bir rakibi ile kıran kırana mücadele edeceği şeklinde tabir edilir.Rüyada Gergedandan KaçmakRüyada gergedandan kaçtığını görmek, büyük bir talihsizlik olarak değerlendirilir ve rüya sahibini ezen, küçümseyen, dışlayan ve hor gören bir kimsenin varlığına delalet eder. Bu kişi, rüya sahibinin atsa atamayacağı, satsa satamayacağı kişi olması nedeniyle tahammül etmek zorunda olduğu bir kimsedir.Rüyada Yavru Gergedan GörmekRüyada yavru gergedan görmek ya da gergedan yavrusu görmek, rüyayı gören kişinin, zamanında merhamet ve yardım dilendiği ama kapıları yüzüne kapadığı kişinin şimdi aynı taleple rüya sahibinin kapısına geleceğine işaret eder.Rüyada Beyaz Gergedan GörmekRüyada beyaz gergedan görmek, rüya sahibinin bir dediğini iki etmeyen, bir eksiği var mı diye gözünün içine bakan, kadrini kıymetini bilen, kendisini koruyup kollayan ve gözeten bir kişi olduğuna delalet eder.

Rüyada Beyaz Yılan Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Beyaz Yılan GörmekRüyada beyaz yılan görmek, rüya sahibinin, etrafındaki insanlara hatta çok sevdiği insanlara karşı takındığı kötü ve olumsuz tavırların değişmeye ve normal bir hale gelmeye başladığına alamet edilir. Rüyayı gören kişinin, insanlara karşı duyduğu güvensizlikten yavaş yavaş kurtulmaya başladığına ve yakında daha da düzeleceğine tabir edilirRüyada Beyaz Yılan SokmasıRüyada beyaz yılan sokması, rüya sahibinin, iş hayatında girişeceği bir işin hazırlık aşamasında kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara sokulacağına ve çok büyük bir aldatmaca yaşayacağına işaret edilir.Rüyada Beyaz Yılan YemekRüyada beyaz yılan yemek, rüyayı gören kişinin, etrafındaki insanların tüm karşı çıkmalarına ve engellemelerine rağmen girdiği bir işten çok büyük paralar ve çok iyi bir çevre edinerek çıkacağına delalet edilir.Rüyada Beyaz Yılan ÖldürmekRüyada beyaz yılan öldürmek, rüya sahibinin, kendisini çok sıkıntılı ve zor durumlara düşüren olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine ve bu sayede adını ve kişiliğini kirletmeyeceğine alamet eder.Rüyada Beyaz Yılan KovalamasıRüyada beyaz yılan kovalaması, rüyayı gören kişinin, takındığı sert ve anlayışsız tavır yüzünden iş hayatında çok büyük zarar edeceğine ve bu şekilde davranmaya devam ederse eğer bu durumun büyüyerek devam edeceğine yorumlanır.Rüyada Beyaz Yılan Görmek ve ÖldürmekRüya sahibinin, davranışlarında ve karakterinde gerçekleşen değişme ile birlikte bulunduğu ve kendisine zarar veren arkadaşlarından da uzaklaşacağına ve bu sayede çok daha rahat edeceğine rivayet eder.Rüyada Yılan ÖldürmekRüyada yılan öldürmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ortaya koyduğu güzel ve başarılı projeler ya da özel hayatında yaşadığı bir sorundan ötürü kendisine düşman kesilen bir kişinin kuracağı tuzaktan kurtulup genişliğe çıkmasına delalet edilir.

Rüyada Yasin Suresi Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Yasin Suresi GörmekRüyada yasin suresi görmek, rüyayı gören kişinin, kalbini Allah yoluna adadığına, dünya işlerinden ve dünya malından elini eteğini çektiğine ve Allah yolunda şüphe duymadan yürüyüp bu yolda çalışacağına ve insanları bu yola çağıracağına delalet edilir. Aynı zamanda, tüm canlılara yardım ederek ve onların yaralarını sararak çok sevap kazanılacağına tabir edilir.Rüyada Yasin Suresi OkumakRüyada yasin suresi okuduğunu gören kişinin, dünya üzerinde yapacağı tüm işlerde ve aile hayatında her zaman hayırlı kısmetlerle karşılaşacağına ve her daim mutlu, huzurlu ve refah içinde yaşayacağına yorumlanır.Rüyada Nas Suresi OkumakRüyada nas suresi okumak, rüyaya gören kişinin, hasetlerin ve düşmanların yapacağı kötülüklerden ve  kalleşliklerden korunacağına ve yapacağı işlerde rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet edilir.Rüyada İhlas Suresi OkumakRüyada ihlas suresi okumak, Allah’a edilecek tüm duaların kabul edileceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine ve bu şekilde, karşılaşılan güçlüklerin üstesinden gelineceğine tabir edilir.Rüyada Bakara Suresi OkumakRüyada bakara suresi okumak, rüya sahibinin, iş hayatında gerçekleşecek bir değişimden ötürü başka bir semte taşınacağına yorulur. Rüya sahibinin, düşmanlardan gelecek tüm bela ve felaketlerden korunacağına ve tüm sıkıntılarından kurtulacağına da delalet edilir.Ayrıca, uzaktaki bir akrabadan kalacak mirasla zengin olunacağına yorumlanır.Rüyada Maide Suresi OkumakRüyada maide suresi okumak, rüyayı gören kişinin, yardıma ihtiyacı olan herkese yardım ettiğine ve destek olacağına tabir edilir. Aynı zamanda, kısmetin açık olacağına ve sağlıklı bir hayat sürüp refah içinde yaşanacağına işaret edilir.Rüyada Enam Suresi OkumakRüyada enam suresi okumak, rüya sahibinin, evlenip çoluk çocuk sahibi olacağına ve çocukların sağlıklı ve sıhhatli bir yaşam süreceğine delalet edilir.

Rüyada Kulak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kulak GörmekRüyada görülen kulak çeşitli anlamlar ifade edebilir. Bu yüzden rüyayı en ince ayrıntısına kadar analiz edip yorumlamayı buna göre yapmak en sağlıklısı olacaktır. Rüyada görülen kulak genel olarak rüya yorumcuları tarafından hayırlı bir habere uzun zamandır beklenen ve duymayı istediğiniz sevinçli bir olaya işarettir.Aynı zamanda kulak yakın zamanda tanışacağınız oldukça iyi bir dost olarak müjdelenmiştir. Yakın akrabalarınızdan alacağınız bir haber ya da uzun zamandır beklediğiniz birinin geleceği olarak da ifade edilmektedir.Rüyada Birden Çok Kulak GörmekBir kişi rüyasında birden çok kulak görüyorsa bu rüya o kişinin dinlemeyi ve konuşmayı seven biri olduğu şeklinde yorumlanabilir. Kulak kişinin genel olarak gizli bir habere karşı kulak misafiri olacağını ifade edebilir. Ya da genel olarak kişinin yakın zaman içerisinde bir sır öğreneceğini ve bu önemli sırrı kimseyle paylaşmaması gerektiği ifade edilir.Rüyada Sağır Kulak GörmekRüyada bir kişi kulaklarının sağır olduğunu görüyorsa bu rüya o kişi için pek hayırlı bir şekilde yorumlanmamaktadır. Genel olarak kişinin etrafında kendisine yönelik yapılan öğüt ve telkinleri dinlemediği bunun tam tersi olarak davranacağı ifade edilmektedir. Ayrıca rüyada görülen sağır kulak dinin gereklerini yerine getirmemeyi tam tersi şekilde davranmayı büyük günahlar işlemeyi ve genel olarak dinden çıkmayı ifade etmektedir.Rüyada Kulakların Büyümesini Görmek Rüyada kulakların büyümesini görmek çeşitli anlamlar ile ifade edilebilir. Genel olarak çevrede kişinin yararına yapılan tüm olumlu söylemlere kulaklarını tıkadığını ve hiçbir şekilde dinlemediğine hatta tam tersi şekilde davranıldığına işaret etmektedir. Aynı zamanda bir kişi rüyasında kulaklarının büyüdüğünü görüyorsa o kişinin akraba çevresinin genişlediği ve aileye yeni bireylerin katılacağı söylenmektedir.

Rüyada Kazmak Ne Anlama Gelir

Rüyada KazmakRüyada kazmak, genel anlam itibariyle hayırlara delalet eder. Fakat bu rüyanın yorumu çok çeşitlidir. Bu rüya daha çok geçim derdinden kurtulmaya, işleri yoluna koymaya, beklentilerin, emeklerin ve duaların kabul olmasına, bolluğa, berekete, yeni kararlara ve adımlara, bunlardan yana hayır bulmaya ve kar elde etmeye işaret eder. Şansın ve kısmetin rüya sahibinden yana olacağına ve rızkın katlanarak çoğalacağına tabir edilir.Rüyada Toprak KazmakRüyada toprak kazmak, rüya sahibinin doğruluktan ayrılacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına delalet eder. Hak yemek, ah almak ve yetimin rızkını çalmakla elde edilecek paraya ya da mülke alamet eder.Rüyada Kuru Toprak KazmakRüyada kuru toprak kazmak, bol kısmet olarak değerlendirilir ve rüyayı gören kişinin işlerinin açılacağına ve verimin çoğalacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret eder.Rüyada Kuyu KazmakRüyada kuyu kazmak, yaşamak, ekmeğini çıkarmak ve hayatını idame ettirmek için kişinin verdiği mücadeleye ve gösterdiği çabaya delalet eder. Rüya sahibinin azimli ve çalışkan oluşu sayesinde ekmeğini taştan çıkaracak kadar yiğit kimse olduğu yorumu yapılır.Rüyada Çukur KazmakRüyada çukur kazmak, zorlukların üstesinden inanç ve iman gücü sayesinde başarıyla gelmeye, sıkıntılar karşısında umutsuzluğa kapılmamaya ve mücadeleden vazgeçmemeye ve durumun üzerine gitmeye tabir edilir.Rüyada Mezar KazmakRüyada mezar kazmak, mal ya da toprak sahibi olmaya alamet eder. Rüyayı gören kişinin mal varlığının artacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, geçiminin çok daha kolay olacağına ve çocuklarının geleceği için bazı yatırımlar yapacağına işaret eder.Rüyada Mezar Kazan Birini GörmekRüyada mezar kazan birini görmek zenginlik anlamına gelir. Kişinin rahat bir hayatı olacağına ve geçim derdinin kalmayacağına delalet eder.

Rüyada Mum Yakmak Ne Anlama Gelir

Rüyada Mum YakmakRüyada mum yakmak, gören kişinin devlet işine girmesine ya da çalışmalarından başarı kazanmasına işarettir. Rüyada evinde mum yaktığını gören kişi büyük bir saltanata nail olur; bu rüyayı gören kişinin önüne güzel fırsatlar çıkar. Odasında mum yakan yakında yeni bir mesleğe adım atar. Rüyada odasında mum yakan ve o mumun her yeri aydınlattığını gören kişi o sene büyük bir bolluk ve bereket içinde geçirir. Rüyada mum yakıp onunla dolaşan kişi, iş hayatında önemli ve maddi açıdan güçlü kişilerin dikkatini çeker.Rüyada Yanan Mum GörmekRüyada yanan mum gören kimse, bazı konularda dikkatli olmalı ve özellikle maddi konularda önüne çıkacak belalara karşı önlem almalıdır. Yanan mumun sönmesi önemli bir işi terk etmeye, yanan mumu rüya sahibinin söndürmesi, sizden kaynaklanan bazı sebeplerden dolayı özel hayatınızda sıkıntı çekeceğinize yorumlanmaktadır. Rüyada yanan mumu eline alan kendisini tehlikeye atar. Bu rüya yakında bazı problemlerle yüzleşmek zorunda kalacağınız anlamına gelir.Rüyada Yanmayan Bir Mum GörmekRüyasında sönmüş veya hiç yanmamış bir mum görmek, kişinin elinden çıkacak malına, nimetlerin azalmasına, o senenin zorluklarla geçmesine işarettir. Bazen de yanmayan mum bazı istekleriniz olduğuna; fakat bunların sizin hayrına olmadığına yorumlanmaktadır. Yanmayan bir mumu yakmak ise, yakın zamanda ümidinizi kestiğiniz bir konuda nimetlere kavuşacağınıza işarettir.Rüyada Mum Yakmanın Psikolojik TabiriRüyada mum yakmak kişinin içinde bulunan istek ve arzularının bir göstergesidir. Bu rüya uzun süredir beklediğiniz ve olmasını arzu ettiğiniz bazı olayların gerçekleşmesi için bilinçaltında bulunan bu yoğun isteğin dışavurumudur. Bazı durumlarda ise bu rüya iş hayatında başa çıkılması gereken zor durumların, başarısızlık korkusunun ve endişesinin; tamamlamanız gereken işlerin dışa vurumudur.

Rüyada Utanmak Ne Anlama Gelir

Rüyada UtanmakRüyada utanmak, gerçek anlamına benzer şekilde yorumlanır. Rüya sahibinin güzel ahlaklı oluşuna, dinine bağlılığına, Allah korkusu taşıdığı için arsızlık, yolsuzluk ya da hırsızlık yapmadığına ve bunları aklından bile geçirmediğine tabir edilir. Kişi, utanma duygusu taşıdığı için toplumda oturmasına, kalkmasına, giyinmesine ve konuşmasına çok dikkat ediyor ve insanların gözünde kötü yerlere düşmemek için ölçülü davranıyordur. Rüyada utanmak, bazen muhafazakâr bir kişi ile yorumlanırken bazen de sürpriz bir gelişme yaşanacağına tabir edilir.Rüyada Bir Şeyden UtanmakRüyasında bir şeyden utandığını gören kişi olgun, aklı başında, konuştukları dinlenen, yaptıkları takdir gören kişidir ve yaşı ilerledikçe Allah’ına daha fazla yakınlaşacak, kendini dinine daha fazla kaptıracak demektir.Rüyada Utanan Birini GörmekBir kişi rüyasında utanan birisini görürse eğer bu kendisinin yaşayacağı bir güzelliğe delalet eder. Rüya sahibinin hayatında kendisine büyük mutluluk ve huzur verecek bir gelişme yaşanabilir ya da kişi çok güzel bir haber alarak ferahlığa kavuşabilir.Rüyada Rezil OlmakRüya sahibinin vicdan azabı çektiği anlamına gelir. Kişi yanlış olduğunu sonradan fark edeceği bir şey yapacak ve hatasını anladığında da kendisini çok kötü hissedecek ve büyük bir vicdan azabına düşecek demektir. Bu duygundan kurtulması hiç kolay olmayacak ve kendisini bir hayli yıpratacaktır.Rüyada Mahcup OlmakRüyasında bir şeyden ötürü mahcup olduğunu gören kişinin rüyası, zayıf ve eksik yanları olduğunun ve kendisinin de bunun farkında olduğu için bu durumdan rahatsız olduğunun işaretidir. Bu rüya, kişinin kendisini çok yalnız ve çok çaresiz hissediyor olmasına da tabir edilir.Rüyada AğlamakBu rüya çok hayırlıdır. Büyük mutluluk anlamına gelir. Kişinin güzel bir sürprizle karşılaşacağına ve çocuklar gibi sevineceğine işaret eder.

Rüyada Dam Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Dam GörmekRüyada dam görmek, zor durumlarda akıl danışılabilecek, engin dünya görüşüne ve hayat tecrübelerine sahip bir kimsenin varlığı ile tabir edilir. Bu kişi rüya sahibinin hayatında kendisi için adeta bir can simidi gibidir ve özellikle de en çıkmaza düştüğü zamanlarda elinden hiçbir şey gelmese bile rüya sahibinin gözyaşlarını silip, kendisini teselli eden kimse olarak tasvir edilir. Rüyada dam görmek, sevinçlerin de hüzünlerin de paylaşıldığı bir kimsenin varlığı ile açıklanır.Rüyada Dam AkmasıRüyada damın aktığını görmek, üzüntüye ve gözyaşına, mevlit ya da hayır yapmaya işaret eder. Acıların ve kederin bazı inanışları yerine getirerek hafifletilmeye çalışılmasına ya da teselli bulma çabasına delalet eder.Rüyada Dam ÇökmesiRüyada dam çökmesi şanssızlık ve uğurluktur. Hane içinde meydana gelecek kötü ve tatsız olaylara, huzurun ve mutluluğun bozulmasına, ev halkını yasa ve gözyaşına boğacak bir musibetin yaşanmasına tabir edilir.Rüyada Dam YıkılmasıRüyada dam yıkılması da hayırlara alamet değildir. Düzenin bozulmasına, ailenin dağılmasına, büyük sorunların baş göstermesine, çaresi olmayan hastalıklara yakalanmaya, hüzne, kedere, korkuya ve endişeye yorulur.Rüyada Damdan Su AkmasıRüyada damdan su aktığını görmek, mutlak suretle bir acı yaşamak anlamına gelir. Rüya sahibinin başında dönüp duran kara bulutlara ve melanete delalet eder. Kötü günlerin yaşanacağı şeklinde yorumlanır.Rüyada Ahşap Tavan GörmekRüyada ahşap tavan görmek, kibirli, zengin, mal mülk ve para sahibi, arkası güçlü, itibar ve söz sahibi bir kişiye işaret eder. Herkesi ve her işi beğenmeyen, zor ve kahrı çekilmez bir kimsenin varlığı ile açıklanır.Rüyada Tavana ÇıkmakRüyada tavana çıkmak hayırlı ve güzel gelişmelere işaret eder. Fakat tavana çıkıp orada mahsur kalmak şanssızlıktır ve kötü olayların yaşanacağı anlamına gelir.

Sizden Gelen Şiirler - UMMANDA BİR YOLCU - BATTAL ASLAN


Sizden Gelen Şiirler
Battal Aslan - Ummanda Bir Yolcu

BİR UMMANIN ORTASINDA
BİR YALNIZLIK SANDALINDA
GEMİSİ BATMIŞ, BİR YOLCUYUM
BAĞIRIYORUM UMUTSUZCA..
UZAK DAN GEÇİYOR ,GEMİLER
BİR TEK BEN DUYUYORUM..
KENDİ SESİMİ......
BİR YALNIZLIK SANDALIN DAYIM
ZAMANIN ELİNDE O HANÇER
BİR VAKİT DE OLSA, BİN VAKİT DE
 HANÇERİNİ; YÜREĞİME SAPLIYOR
YALNIZLIĞIN KAHRINI, BİR  TEK O ÇEKER
RUHUMA ,RUHUNDAN ÜFLESE DE...
BEN,DERYASINDA BİR DAMLAYIM..
GÜÇSÜZÜM,ÇARESİZİM..
BOĞULUYORUM ,YALNIZLIK UMMANINDA
BİR KÖR EBE OYUNUDUR GİDİYOR...
ZAMAN,ÖNÜME ARKAMA SAKLANIYOR
BİR SELA VERİLİYOR..
BİR YOLCU GELDİĞİ YERE DÖNÜYOR
SAHİBİNE SIĞINIYOR ZAMANIN 
KURTULUYOR YALNIZLIKTAN...
ŞİMDİ MASAMDA ÇAYIM YALINIZ
YAŞAMA ARZUM ,UMUTLARIM
BİTMEYEN KAYGILARIM...
YALNIZLIĞIMIN SANIĞI SEVDAM
BİR YALNIZLIK SANDALINDA
UMMANDA YOLCUYUM...
GEMİLER UZAK DAN GEÇİYOR..
KENDİMDEN BAŞKASINA DUYURAMADAN
FERYADIMI UMMANA DÖKEREK..
GELDİĞİM YERE DÖNÜYORUM..
...O BALIK GİBİ....

Battal Aslan


Şiir Vakti



Sizden Gelen Şiir - Ansızın - Emir Imran Cerrahoğlu


 
Sizden Gelen Şiirler



Ansızın
Ansızın gerçekleşir hayatta ki olaylar
Ecel bile insanları ansızın yakalar
Ansızın oldu gidişim birşey diyemedim
O kadar hızlıydı ki geldiğim gibi gittim

Zaman denen şey meğerse çok hızlı akarmış
Insan yaşarken vaktin hızını anlamazmış
Işte gidişim böyleydii aniden oldu
Birkaç yıl sanki bir saat gibi geçip durdu

Vaktin kıymetini elden gidince anladım
Gidiş vakti gelince öylece dondum kaldım
Vaktinin değerini bilmeli bu insanlık
Demesinler keşke şunlarıda yapsaydık

Emir Imran Cerrahoğlu


Şiir Vakti

Goncam - Sesli Şiir - Sizden Gelen Şiirler


Goncam - Sesli Şiir
Sizden Gelen Şiirler




Ağlamaklı bir gün güzel abim
Gonca'mın sevdası kalbimde duruyor
Bakışları sanki darağacı
her gülüşü boynumu vuruyor
Gün geceye,dil heceye,dert çeneye vuruyor
Gonca'm bir sonsuz şiir ki yazdıkça yazasım geliyor

Yetmiyor güzel abim
Öyle uzaktan bakmak yetmiyor
Tarlalar dolusu gül döksen önüme
hepsi de bir Gonca'm etmiyor
Yağmur cama,ay odama,dert adama vuruyor
Gonca'm bir tatlı zehir ki içtikçe içesim geliyor

Ah benim güzel abim
Bilirim geçiyor acılar zamanla
Bu da geçer diyorsun ama 
gel gör ki sevda kesiği dikiş tutmuyor
Nargilemi yakan köz gibi kor, öyle nağdan
Gonca'm nar-ı sevda  
Yandıkça yanasım geliyor

Nar'ına düştüm ki sorma canımdan can gidiyor
Güldüğüme bakma güzel abim
Günlerime gam diziyor
Bırak yaksın,yıksın sözleri
Her hali başım üstüne
Gonca'm ecel bile olsa bahtıma yazasım geliyor

Yaram derin eczası bahar,eczası goncam
Madem göz görmeyince gönül katlanıyor
O halde dağla gözlerimi güzel abim
Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor
Olmuyor be abi
İsyan ediyor bir yanım ama 
kulun sevdasınada Hak'tan geçilmiyor

Biliyorum şimdi unut diyeceksin
Lakin benim her zerrem goncamı seviyor
Ben ona  koşarken dur diyeceksin
Bu deli cesaretin nereden geliyor
Bedenden can,damardan kan,akıl başımdan gidiyor
Goncam aşkın sek hali,içtikçe  başım dönüyor

İşte böyle güzel abim 
Goncamsız bu şehri yakasım geliyor
Onsuz,bu bedende hükmü olmayan
Canımı canına katasım geliyor
Çalışmadığım yerden soruyor yine kahrolası zaman 
Sevda sualinde canım abim kopyada çekilmiyor

Baksana güzel abim goncam geliyor
Ardısıra güneş,bahar geliyor
Gelişi güzel Gonca'm cam gibi narin
Gelişigüzel değil bu sevda sayın abim
Öyle büyük ki,öyle saf,öyle derin
Goncam yalan bile olsa kandıkça kanasım geliyor


Şiir Vakti

Rüyada İnsan Öldürmek Ne Anlama Gelir

Rüyada İnsan ÖldürmekRüyada insan öldürmek, rüyayı gören kişinin, öldürdüğü kişi ile çok büyük ve çok sağlam bir arkadaşlık ilişkisi kuracağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine alamet eder. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, çok büyük bir hata yaptığına ya da çok kötü bir günah işlediğine ve bu yüzden çok büyük bir baskı altında olduğuna rivayet eder.Rüyada Silahla İnsan ÖldürmekRüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da aile hayatında çok büyük bir tartışma yaşadığı, yaptığı işlere mani olan ve her zaman açığını kollamak için peşinde olan birisini affedeceğine ve bu durumdan ikisinin de çok mutlu olacağına işaret eder.Rüyada İnsan Öldürmeye ÇalışmakRüya sahibinin, iş hayatında kendisine çok büyük zararları olan, arkasından kuyusunu kazan, çok büyük üzüntülere ve sıkıntılara sokan kişinin, kim olduğunun bulmasına, yaptıklarının ortaya çıkarmasına ancak tüm bunlara rağmen herhangi bir şey yapamayacağına ve düştüğü sıkıntılı durumdan bir türlü kurtulamayacağına tabir edilir.Rüyada İnsan Öldürdüğünü GörmekRüyayı gören kişinin, yaptığı çalışmalara zarar veren, başarılarını çekemeyen ve her zaman çok sıkıntılı durumlara düşmesine sebep olan biri kişinin yol açtığı sıkıntıdan en kısa zamanda kurtulacağına, çok büyük zarara uğrayacakken yapılan karar değişikliği sayesinde çok zahmetli ve kötü bir durumdan zarar görmekten kurtulacağına alamet edilir.Rüyada İnsan Öldürüp Gömmek Rüya sahibinin, iş hayatı ya da aile hayatı ile ilgili olarak uzun bir zaman boyunca düşünüp taşınarak verdiği bir karardan ötürü herhangi bir pişmanlık duymadığına ve de rüyayı gören kişinin vermiş olduğu bu karardan hiçbir sebeple herhangi bir geri adım atmayacağına işaret eder.

Rüyada Çamura Düşmek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Çamura Düşmek GörmekRüyada çamura düşmek, dikkatli olunmasına işaret olan bir rüyadır. Rüyada çamura düşen kişi, istemediği bir duruma girer ve sıkıntı yaşar. Bu dünyada kendisine fayda etmeyen amellerde bulunmaya, kötü arkadaşlıklara, hatalar yapmaya ve bazı konularda üzülmeye ve insanlar içerisinde hakir düşmeye, başkalarının öfkesini kazanmaya, kötü bir isimle anılmaya ve başa gelecek bir musibete işarettir.Rüyada Çamur GörmekBu rüya tarlada çalışan veya bu tarz işler yapan insanlar için kazançlı işlere yorulur. Çamur rüyası bazen de sıkıntı ve kederdir. Rüyada çamur gören işleri aksar veya bazı zorluklar yaşar. Çamur içinden çıkılmaz durumlara, insanlara arasında küçük düşmeye, doğru yoldan ayrılmaya işarettir.Rüyada Kabe’ye Çamur Sürdüğünü GörmekRüyasında Kabe duvarına çamur sürmek, gören kişinin güzel bir hal içerisinde olduğuna, yakın zamanda Hac’a veya Umre’ye gideceğine, ibadet ehli olduğuna, yakın zamanda güzel ve sevindirici bir haber almaya, namazlarına devam eden duası makbul bir kişiye yorulur.Rüyasında Sulu Çamur GörmekRüyadaki sulu çamur üzüntü ve kederdir. Bu rüyayı gören bir belanın içine düşer veya üzüleceği bir haber alır. Kuru çamur ise rızkın artmasına ve berekete yorulur.Rüyada Çamuru Avuçladığınızı GörmekRüyada çamuru eline alan veya avuçlayan kişiye düşmanları galip gelir ya da düşmanları ile işbirliğine girer. Bu rüya düşmanları ile ittifak yapan, düşmanlarını dost edinen veya düşman olduğunu bilmediği kişilerle arkadaş olan bir kişidir.Rüyada Üzerine Çamur Sıçradığını GörmekRüyada üzerine çamur sıçradığını gören kişi yeni bir iş bulur ve yeni başlangıçlar yapar. Bazı yorumculara göre ise bu rüya insanlara musallat olan ahlaksız ve kötü bir kadındır. Bu kadın kişiye musallat olarak onu yoldan çıkarır ve zarar verir.

Rüyada Göğsünden Süt Akması Ne Anlama Gelir

Rüyada Göğsünden Süt AkmasıRüyada göğsünden süt akması, hayatınız boyunca rahat bir şekilde yaşayacağınıza, mutlu olacağınıza ve güzel bir yaşam süreceğinize işarettir. Göğsünden süt gelen kişiye hayırlı bir evlat nasip olur. Ömür boyu sürecek nimet ve esenliktir. Rüyada göğsünden süt gelen kişinin ailesi mutlu ve saadeti devamlı olur. Süt beyazlıktır, beyazlık da tabii ki her zaman hayırdır. Rüyada Göğsünden Sütün Fışkırdığını GörmekRüyada görülen süt daima beyazlığından dolayı mutluluk, masumiyet ve ferahlığa işarettir. Böyle bir durumla karşılaşan kişi hayatı boyunca sıkıntı çekmez; daima bolluk ve bereket yaşar.Rüyada Memede Süt görmekBu rüyayı gören kişi dünyada ve ahirette daima güçlü ve dirayetli olur. Rüyada Göğsünden Süt SağmakBu rüyayı gören işinde ilerler. Yaptığı meslekte çok başarılı olur. Aynı zamanda çalışkanlığa ve dürüstlüğü de işarettir. Bu rüyayı gören kendi azmiyle çok yüksek mevkilere gelir.Rüyada Göğüsten Süt AkmasıSüt beyazlığından dolayı saflık ve temizlik demektir. Sıkıntı ve derde gark olan kişi göğsünden süt aktığını görürse bu rüya tüm sıkıntıların geçeceğine işarettir.Rüyada Meme GörmekRüyada görülen meme eş veya kızdır. Bu nedenle memenin hali eşin ve kızın hali ile benzerdir. Meme eğer çirkinse bu iki kadındaki kötülüğe güzelse de iyiliğe işarettir.Rüyada süt emmekRüyada süt emmek Kirmani’ye göre daima ganimet ve mala delalettir. Eğer sütü eti yenen hayvandan emerseniz helal mal elde edersiniz. İnsandan emilen süt ise haram bir kazançtır.Rüyada Süt EmzirmekEğer emzirdiğiniz kişi kendi çocuğunuzsa bu rüya o çocuğun hayırlı olmasına işarettir. Yabancı bir kimseyi emzirdiğinizi gördüyseniz ve o kişiyi tanıyorsanız, rüyanın yorumu vereceğiniz destek ve ona arka çıkmanızdır.Rüyada Süt GörmekRüyada görülen süt hayırdır. Zahmetsiz elde edilen kazanç, dinde güzellik ve ahlaktır. Sütün çokluğu artacak mala işarettir.

Rüyada Rahibe Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Rahibe GörmekRüyada rahibe görmek, rüyayı gören kişinin, hayatında olan ya da yakın bir zamanda hayatına girecek olan, diğer kadınları öldürecek kadar kıskanan ve istediği bir şeyi elde etmek için her türlü şeyi yapabilecek ve her yola başvurabilecek bir özellikte olan kadına delalet edilir.Rüyada Genç Rahibe GörmekRüyada genç rahibe görmek,  rüya sahibinin, sosyal hayatta tanışacağı ve daha sonra evleneceği, cinsel arzuları çok yüksek olan bir kadına işaret edilir. Aynı zamanda, kadınlar arasına nifak sokan ve sürekli dedikodu yapan bir kadına yorumlanır.Rüyada Yaşlı Rahibe GörmekRüyada yaşlı rahibe görmek, rüyayı gören kişinin, başarılarını ve mutlu aile hayatını kıskanan ve bu yüzden sürekli tuzaklar kurarak rüya sahibine ya da ailesinden birilerine zarar vermek isteyen ama şimdiye kadar başarılı olmayan ve bundan sonra da başarılı olamayacak kötü bir kadına tabir edilir.Rüyada Birden Çok Rahibe GörmekRüyada birden çok rahibe görmek, iş hayatında ve sosyal hayatta, insanlar tarafından çok sevilecek ve ilgi duyulacak bir kişi olunacağına ve insanlar tarafından paylaşılamayacak bir hale gelineceğine yorumlanır.Rüyada Dua Eden Rahibe GörmekRüyada dua eden rahibe gören kişinin, kendisini çok seven ve sürekli koruyup gözeten bir kadın tarafından dualar edilerek korunduğuna delalet edilir.Rüyada Rahibe Olduğunu GörmekRüyada rahibe olduğunu görmek, iki şekilde yorumlanır. Rüyayı gören kişi erkekse; yaşlı bir kadının sözlerini dinledikten sonra dünya hayatı ile ilişkilerine keseceğine ve Allah yolunda yürüyeceğine işaret edilir. Eğer rüyayı gören bir kadınsa, hayatı içerisindeki kötü alışkanlıklardan kurtularak kendisinden büyük bir kadına mutluluk vereceğine yorumlanır.Rüyada Rahibe İle KonuşmakRüyada rahibe ile konuşmak, rüya sahibinin aile hayatını bozmak isteyen insanlar olduğuna işarettir.

Rüyada Salatalık Toplamak Ne Anlama Gelir

Rüyada Salatalık ToplamakRüyasında salatalık toplamak, kişinin kederlenmesine, üzülmesine ve sağlığını kaybetmesine yorulur. Bazen de bu rüya eğer mevsimindeyse, hayırlı ve güzel bir rızıktır. Bazen de bu rüya kişinin mutlu olmayacağı bir işe girmesine, hayırsız bir geçime, kendisine fayda vermeyecek para kazanmasına yorulur.Rüyada Salatalık GörmekRüyada salatalık görmek başına gelecek herhangi bir hadiseden dolayı kişinin üzülmesine, keder içinde bulunmasına, eğer salatalık sarı ise hastalanmasına, tarlada bulunan salatalık çocuğa, mevsiminde salatalık görmek güzel bir rızka, geçimin hayırlı yollardan kazanılmasına, hamile olan bir kişinin salatalık görmesi kız bebeği olmasına, diğer hanımlar için hamileliğe, salatalığı bıçakla ikiye kesmek veya doğramak hastaların şifa bulmasına, kolaylıkla geçimi sağlamaya, ele geçecek zahmetsiz paraya işaret etmektedir.Rüyada Salatalık YemekRüyasında salatalık yiyen kişinin bir bebeği olur. Hamileler için bu rüya kız çocuğuna işarettir. Rüyada salatalık yiyen kişinin iyi huylu bir hanımı olur. Bazen bu rüya sürekliliği olan faydalara ve kendisinden yardım görülecek kudretli ve güçlü bir amire işarettir.Rüyada Salatalık Tarlası GörmekRüyada görülen salatalık tarlası genellikle nikâh, evlilik ve nişan gibi törenlerin habercisidir. Bu nedenle rüyasında böyle bir tarlada bulunduğunu gören kişi, bekârsa yakında nişanlanır veya evlenir. Salatalık tarlasında dolaştığını görmek birbiri ardına çıkacak hayırlı kısmetlerdir. Bu tarlada oturduğunu gören kişi, evlenip herkesin imreneceği derecede güzel olan bir evde oturur.Rüyada Kesilmiş Salatalık GörmekRüyasında kesilmiş salatalık gören kişi eğer hasta ise hastalığından kurtulur; hastanede yatanlar için çıkmaya, hasta olmayanlar için kısa sürede iyileşecek küçük rahatsızlıklara işarettir. Kesilmiş salatalık, kişinin çocuğu olmasıdır. Bu rüyayı gören eğer çocuk istiyorsa, kısa süre içerisinde hanımı hamile kalır. Bazen de evlatlardan hayır görmek ve onlardan yardım dilemek olarak da yorulabilmektedir.

Rüyada Trafik Polisi Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Trafik Polisi GörmekRüyada trafik polisi görmek, ahlaki bazı kurallara dikkat etmediğinizin ve toplum davranışlarınızla insanların sizi kınadığının bir göstergesidir. Rüyada trafik polisinin kendisine ceza yazdığını gören kişi, maddi bir kayba uğrar veya gerçek hayatta da yapacağı yanlış davranışlar sonucunda cezalandırılır. Rüyada trafik polisi ile karşılaşan kimse, dünya hayatında kurallara dikkat eden ve insanları da bu kurallara uymaları konusunda yüreklendiren bir kanun adamı ile tanışır. Trafik polisinden korktuğunu görmek, günah işlemeye, istediğiniz yolculuğa çıkamayacağınıza, toplum kurallarına dikkat etmediğiniz için insanlar tarafından dışlanacağınıza delalet eder.Rüyada Polis GörmekRüyada polis görmek farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Polis rüyası bazı alimlere göre Azrail anlamına gelir. Rüyada polisin kendisini kovaladığını gören kişi, hastalanır veya bir zarara uğrar. Bazen de rüyada görülen polis, insanlara doğru yolu gösteren kişidir. Bazen de bu rüya gerçek hayatta da devlet ya da kanun adamlarına delalet eder. Rüyada polis gören kişinin başı kanunla derde girer veya rüya sahibi bir suç işler. Rüyada polisin kişiye yardım etmesi, üzerinize atılacak bir iftiradan temize çıkmanıza veya hapiste bulunanlar için kısa sürede kurtuluşa işarettir.Rüyada Hapishane GörmekRüyada kendisini hapishanede gören kişi, dünya hayatında da mahpus olur veya işlediği bir suç yüzünden cezalandırılır. Bu rüya genellikle sıkıntı ve üzüntü anlamlarına gelmektedir. Rüyada hapse atılan kişi, gerçek hayatta kurtuluşa erer, arzu ve isteklerine kavuşur. Aynı zamanda bu rüya hastalığa bazen de ecelin gelmesine işarettir.Rüyada Trafik Polisi GörmekRüyada görülen trafik polisi kurallara uyma konusunda çok titiz davrandığınızın ve çevreniz tarafından daima titizliğinizle tanındığınızın göstergesidir. Rüyasında polis gören kişi, işlediği ama kimsenin bilmediği bazı suçlardan dolayı vicdan azabı duyar. Bazen de bu rüya herhangi bir nedenden ötürü polisin sizi yakalamasından endişe duyduğunuzun göstergesidir.

Rüyada Kendir Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kendir GörmekRüyada kendir görmek, rüyayı gören kişinin, çok farklı işlere girerek kendisine yeni bir kariyer oluşturacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına ve hayalindeki kişiye kavuşacağına alamet eder.Rüyada Kendir İpi Görmek    Üzerinde uzun zamandan beri devam eden uğursuzluğun yakın bir zamanda sevdiği kişilerin hayır duaları sayesinde ortadan kalkacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işaret eder.Rüyada Kendir Ağacı Görmek    Rüya sahibinin, işlerinde yaşanan kötü bir olay yüzünden çok kızacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine ancak daha sonra bu durumun düzeleceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına ve zorlukların üstesinden geleceğine tabir edilir.Rüyada Kendir SoymakRüyayı gören kişinin, sorunlarını çok yakın bazı arkadaşları ile konuşarak çok zorluk yaşamadan ortadan kaldıracağına ve karşılaştığı bazı üzücü olayları pek sorun yaşamadan çözerek sıkıntılarını kısa zamanda kurtulacağına delalet eder. Rüya sahibinin, elinden kaçan bazı fırsatlara daha kazançlı bir şekilde tekrar kavuşacağına rivayet eder.Rüyada Kendir Tohumu Görmek    Rüya sahibinin, büyük bir zorluktan kurtulmak için alacağı bir önlem sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine işaret eder.

Rüyada Kumbara Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kumbara GörmekRüyada kumbara görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında yapacağı hatalardan, acemiliğinden ve şanssızlığından ötürü çok büyük miktarda para ve mal kaybına uğrayacağına ve bu yüzden aile hayatında tartışmaların ve kavgaların meydana geleceğine delalet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, sırlarına ve içinde barındırdığı sıkıntılarına işaret eder.Rüyada Açık Kumbara GörmekRüyada açık kumbara görmek, kişinin dışa vurulan sırlarına ve sakladığı şeylere yorulur.Rüyada Kumbaraya Para AtmakRüyada kumbaraya para atmak, kumbarada para biriktirmekle aynı anlama gelmektedir. Yaşanan olaylarla, çekilen sıkıntılarla ve yapılan işlerle adım adım olgunlaşmaya, hayat karşısında büyümeye ve pişmeye delalet eder. Aynı zamanda, gün geçtikçe daha iyi işler yapmaya ve daha iyi yerlere gelmeye yorumlanır.Rüyada Kumbara Hediye AlmakRüyada kumbara hediye almak, rüyayı gören kişinin, çok sevdiği bir kişiden ya da bir dostundan çok güzel bir hediye almasına ya da tanıdığı birinden gelen bir emaneti himaye etmesine delalet eder.Rüyada Kumbara AlmakRüyada kumbara almak, rüya sahibinin, çevresindekiler aracılığıyla ya da iş amacıyla tanışacağı insanlarla iş yapmasına yorumlanır.Rüyada Kumbaradan Para AlmakRüyada kumbaradan para almak, iki arkadaş arasında bir kadın sebebiyle ortaya çıkacak kırgınlığa, bu kırgınlığın uzunca bir süre devam etmesine ve daha sonra barışın sağlanacağına işaret eder.Rüyada Kumbarayı AçmakRüyada kumbarayı açmak, rüya sahibinin yapacağı bir işte yakın biri tarafından yanlış anlaşılacağına ve bir süre sonra bu yanlışlığın kendiliğinden düzeleceğine yorumlanır.Rüyada Kumbarada Bozuk Para GörmekRüyada kumbarada bozuk para görmek, ailesiyle ya da işiyle ilgili sorunlarda yardıma ihtiyacı olan ya da nakde sıkışan bir arkadaşa yardımcı olmaya, destek vermeye ve de derdini bölüşmeye yorulur.

Rüyada Denizkızı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Denizkızı GörmekRüyada denizkızı görmek, moral bozukluğu, can sıkıntısı, zorluk, sıkıntı ve meşakkat anlamına gelir. Rüya sahibinin hayatının iyiye doğru gitmeyeceği, işlerinin bozulacağı, şansının ve kısmetinin kapanacağı, başına türlü musibetler geleceği, başını sorunlardan kaldıramayacağı ve uğursuzlukların yakasını bırakmayacağı anlamına gelir. İşlerin planlandığı şekilde değil de tam tersi şekilde ilerleyeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işaret eder.Rüyada Denizkızı Olduğunu GörmekRüyada denizkızı olduğunu gören kişinin kaderinden yana yüzünün güleceği, mutluluk, huzur ve neşe bulacağı, çok keyifleneceği ve hayırlı kişilerle tanışacağı yorumu yapılır. Özellikle de kişisel meselelerde başarıyı yakalamaya işaret eder.Rüyada Deniz Kaplumbağası GörmekRüyada deniz kaplumbağası görmek, rüyayı gören kişinin sırtını dayadığı, yanındayken huzur ve güven duyduğu, kendisinden şefkat ve destek gördüğü bir insanın varlığına işaret eder. Rüya sahibi başı her sıkıştığında kapısını çaldığı bu kişiden her zaman hayır görecek demektir.Rüyada Deniz Kumu GörmekRüyada deniz kumu görmek, bolluk, bereket, zenginlik ve huzur anlamına gelir. Aile içindeki sıcaklığa ve mutluluğa tabir edilir. Geçim sıkıntısının, borçların, üzüntü ve kederin biteceği şeklinde yorumlanır.Rüyada Deniz Kıyısı GörmekRüyada deniz kıyısı görmek, duyguların yükseleceği, ön plana çıkacağı ve romantizmin artacağı günler yaşamaya delalet eder. Rüya sahibinin gönül ilişkisi içinde olacağı birine ve bu kişi ile çok mutlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.Rüyada Deniz Yolculuğu GörmekRüyada deniz yolculuğu görmek, şans ve kısmet kapılarının açık olacağı şeklinde tabir edilir. Rüyayı gören kişinin rızıktan ve kazançtan yana hak ettiğini elde edeceği, işlerinde istediği başarıyı yakalayacağı, aynı zamanda dualarının, dileklerinin ve isteklerinin gerçekleşeceği anlamına gelir.

Rüyada Sevgiliyle Sevişmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Sevgiliyle SevişmekRüyada sevgiliyle sevişmek, rüyayı gören kişinin, içinde barındırdığı ve uzun zamandan beri söylemek istediği duyguları ve düşünceleri sevgilisi ile paylaşmak için zaman kolladığına, bazen tam söyleyecekken sevgilisinden çekindiği için geri çekildiğine ancak yakın bir zaman içerisinde herşeyi anlatacağına ve rahatlayacağına alamet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, sevgilisinin aksi bir kişi olmasından ötürü her şeyi konuşmakta güçlük çektiğine işaret eder.Rüyada Sevgiliyle Sevişirken Görmek  Rüyayı gören kişinin, sevgilisine açılmaya çalıştığına ancak aralarındaki çeşitli sorunlardan ötürü rahat bir şekilde hareket edemediğine ve yeterince açık bir şekilde konuşamadığına, bu yüzden kendisini çok kötü hissettiğine ve bu durumdan çok endişe duyduğuna delalet eder.Rüyada Eski Sevgiliyle Sevişmek  İş hayatında ve aile hayatında gayet rahat bir kişi olduğuna, kendisine güvendiğine ve istediği gibi hareket edebildiğine, aynı zamanda eski sevgilisi ile aralarında henüz çözüme kavuşmamış ve yarım kalmış şeyler olduğuna ve yakın bir zamanda karşılaştıklarında konuşup bu durumu nihayete erdireceklerine rivayet eder.Rüyada Sevgiliyle İlişkiye Girmek Rüyayı gören kişinin, sevgilisi ile birlikte hayal ettiği herşeye kavuşacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir edilir.Rüyada Sevgiliyi Görmek  İki şekilde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin bir ilişkisi yok ise yakın bir zamanda hayırlı bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine alamet eder. Eğer rüya sahibinin bir ilişkisi varsa ilişkisinde çok mutlu olacağına, çok güzel günler geçireceğine ve yakın bir zamanda dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada Yün Yıkamak Ne Anlama Gelir

Rüyada Yün YıkamakRüyada yün yıkamak, kişinin birden fazla kısmete sahip olacağını ve bekar bir kimse ise kısmetleri arasından seçim yapmakta zorlanacağını, evli ise de değerli bir hediye alacağını işaret eder. Yün yıkamak aynı zamanda kişinin çok beklenmedik ve ani bir şekilde evleneceğine de işarettir. Yün yıkayan kişi rüya sahibinin kendisi ise, işinden elde ettiği gelirin çok daha fazla olacağına delalet eder. Yünleri kendisi yıkayan kişi bol şansa sahip olur ve sık sık yolculuklara çıkıp, hayırlı haberlerle döner.Rüyada Yün GörmekKişinin kazancının alın teri ile gerçekleştiğine ve İslami açıdan makbul ve dini bütün bir hayat yaşadığına işaretken, rüyada kendi bedeninde yün çıktığını ya da yapışmış olduğunu gören kişi ise kendi yararına pek çok işe girişir ve malında mülkünde artış olur.  Rüyasında bir yün yatak üzerinde uyuduğunu gören kimse ise zengin bir zevce sahibi olur. Yünden bir taç taktığını gören kimse ise, kumar gibi kötü alışkanlıklara sahip olur ve elindeki avucundaki tüm parayı ve malı harcar ve sefil bir hayata düşer.  Rüyada görülen yün temiz ise güzel ve hayırlı bir kısmet çıkacağına yorumlanır. Çok miktarda yün görmek ise ele geçecek olan beklenmedik yüklü bir paraya işaret eder. Rüyasında yün gören kişi sıkıntı duyduğu her şeyden kurtulur, borcu varsa öder ve aydınlığa kavuşur.Rüyada Yün Eşya GörmekYünden yapılmış bir eşya görmek bekar bir kimse için iyi huylu, saygın bir eş sahibi olmak anlamına gelir. Yünden yapılan bir ip görmek ise kişinin büyük servetlere sahip olacağını zengin ve hayır yapan bir kimse olarak yaşayacağını tabir olur. Kişi rüyasında yastıklara ve yorganlara yün dolduruyor ise, o zaman da evleneceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine yorumlanır. Rüyasında yünden yapılmış eşyaları sattığını gören kimse ise ticarete atılır ve iyi gelirler elde eder.

Rüyada Beyaz Diş Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Beyaz Diş GörmekRüyada beyaz diş görmek, hidayete ermeye, hikmete kavuşmaya, okuyarak âlim kişi mertebesine erişmeye rivayet edilir. Hayırlara işaret eder ve rüya sahibinin attığı her adımı bilerek, hesaplayarak atması sayesinde hayatının zaferlerle dolacağına delalet eder. Tuttuğunu koparan, akıllı, mantıklı, ne istediğini bilen, kendinden emin bir kişinin varlığına yorulur ve bu kişinin makul oluşu sayesinde hayatı boyunca deyim yerindeyse yaş tahtaya basmayacağı anlamına gelir.Rüyada Beyaz Temiz Diş GörmekUzun, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeye, işlerde kolaylığa ulaşmaya, yaşamın güzelliklerinin tadını çıkaracak kadar huzurlu ve rahata olmaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin ağız tadı, keyif, eğlence, esenlik ve ferahlık içinde yaşayacağına alamet eder.Rüyada Beyaz Diş DökülmesiRüyayı gören kişinin sevdiklerinin her zaman çevresinde olacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet eder.Rüyada Beyaz Dişli Kadın Görmekİyiliğe, güzelliğe ve hayra ulaşmaya, üstün başarılar ve zaferler elde etmeye yorulur. Rüya sahibinin hem meslek hayatında, hem sosyal ilişkilerinde hem de aile hayatında istediği huzuru yakalayacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına tabir edilir.Rüyada Beyaz Diş Çıktığını GörmekRüya sahibinin hayatında meydana gelecek hayırlı ve olumlu değişiklere işaret eder. Kişi, emeklerinin karşılığını alacak, yüzü gülecek, yaşama karşı isteği artacak ve hayatı istediği yönde ilerleyecek demektir.Rüyada Diş Görmekİyi şekilde yorumlanmaz ve rüyayı gören kişinin işlerinin sarpa saracağına, planlarının bozulacağına, evdeki hesabının çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder. Rüya sahibinin tüm düzenini alt üst edecek ve sakin giden hayatını fırtınalı bir denize çevirecek olayların baş göstereceği şeklinde açıklanır.

Rüyada At Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada At GörmekRüyada at görmek çok güzeldir. Çok hayırlı ve iyi şeylere işaret eder. Kişinin rüyada at görmesi kazanacağı zaferlere işaret ederken, işinde yükselerek terfi etmesine delalet eder. At aynı zamanda yol anlamına gelir. Bir kişi rüyasında beyaz bir at görürse, rüyası rakibine karşı galibiyet kazanacağı anlamına gelir. Eğer rüyada siyah at görürse liderliğe, yöneticiliğe, devlet başkanlığına işaret etmekle birlikte kişinin dünya malına da delalet eder. Bebek bekleyen biri rüyada ata bindiğini görürse bebeği erkek olur. Rüyada görülen kırmızı kısrak kıpır kıpır, yerinde duramayan ama dini inancı da kuvvetli olan bir kadına işaret eder. Rüyada melez at asalete, kıdeme ve onura delalet eder.Rüyada Ata BinmekAta binmeyi bilmeyen bir kişi eğer rüyasında ata bindiğini görürse mesleğinde göstermiş olduğu üstün başarı sayesinde terfi alacağına işaret eder. Ata binmek aynı zamanda kişinin bir yola gideceği anlamına gelir.Rüyada Erkek Ata BinmekRüyasında bindiği atın erkek olduğunu gören kişi, onu sevmeyen, çekemeyen ve istemeyen kişileri alt edecek demektir.Rüyada Attan İnmekRüyada ata binmek hayırlı, attan inmek ise kötüdür. Rüyasında attan indiğini gören kişi, zorluğa, darlığa ve sıkıntıya düşer.Rüyada Atın IsırmasıRüyada kendisini atın ısırdığını gören kişi, güce ve kudrete sahip olacak demektir. Askerse bir komutan olabilir.Rüyada Atı ÖldürmekRüyada at öldürmek hayırlı şeylere işaret eder. Kazanç, rızık, bolluk, neşe ve mutluluk anlamına gelir.Rüyada Atın Üzerinde OlmakRüyada kendisini atın üzerinde gören kişi hak yolunda iyi şeyler yapmak için mücadele verecek demektir.Rüyada Başkasının Atına BinmekRüyasında başkasının atına bindiğini gören kişinin işinde yükseleceği makamı, kazancı ve rızkı aratacağı ve bolluğa kavuşacağı anlamına gelir.

Rüyada Yüksekten Korkmak Ne Anlama Gelir

Rüyada Yüksekten KorkmakRüyada yüksekten korkmak, hırslarınız nedeniyle hak ettiğiniz başarıya ulaşmak için çok çaba sarf ettiğinizi ancak çabalarınızın bir süre daha sonuçsuz kalacağına delalet eder. Rüyada yüksekten bakıp korkmak, sahip olmak istediğiniz mevki ve makama çok yaklaştığınıza fakat yaşadığınız korkular ve cesaretsizliğinize nedeni ile karşınıza engel çıkacağına işaret eder. Rüyada çıktığınız yüksekten korkup inmeniz ise, henüz işinizde yükselmeye hazır olmadığınıza, yükselseniz bile görevinizi layıkıyla yapamayacağınıza yorulmaktadır.Rüyada Yükseğe ÇıkmakRüyada yükseğe çıkmak, işinizde yüksek bir pozisyona kavuşacağınıza, mevki ve makama tahmin ettiğinizden daha çabuk ulaşacağınıza, kazançlarınızın artacağına ve aynı zamanda kimseden destek ve yardım almadan hayatınızı sorunsuz bir şekilde idame ettireceğinize delalet eder. Rüyada yükseğe çıkmak genel olarak kişinin işinde yükselmesi olarak yorumlanırken, temiz bir ortamda yükseğe çıktığınızı görmeniz de ulaşacağınız başarılar için çok çaba sarf etmek zorunda kalmayacağınıza ve kolay yoldan elde edeceğiniz paraya işarettir.Rüyada Yüksekten İnmekRüyada yüksekten inmek, sahip olduğunuz makamı kaybedeceğinize, haksız bir şekilde bulunduğunuz konumu kazandığınıza delalettir. Rüyada yüksekten inmek aynı zamanda yalanacak kayıpları da işaret etmektedir. Kişinin saygınlık kaybetmesi, mevki ve parasal yönden çöküşe geçişinin habercisidir. Rüyada yüksekten inmek kimi zaman rüya sahibinin iş ile ilgili yaşadığı sıkıntılı süreci de işaret eder. Amir ya da müdürler ile yaşanacak tartışmanın ve bu tartışmaya bağlı iş değişikliği yapılacağına rivayet edilir.Rüyada Yüksekten AtlamakRüyada yüksekten atlamak, sizden mevki olarak yüksek birinin yardımını alacağınıza, aldığınız bu yardımla işinizde yükseleceğinize, maddi kazancınızın artacağına ve emrinizde birçok çalışanın olacağına işaret eder. Rüyada yüksekten atlamak kimi zaman kişinin hak etmediği bir konuma sahip olmasına delalet eder. Kimi zaman da rüya sahibinin meslek hayatında çok emek ve çaba sarf etmeden kolay yoldan koltuk sahibi olacağına alamet edilir.

Rüyada Saçını Kestirdiğini Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Saçını Kestirdiğini GörmekRüyada saçını kestirdiğini gören kişinin, yaşadığı hayatta bazı değişiklikler yapmak istediğine, eğer bu değişiklikleri gerçekleştiremezse çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına ve değişiklikler sayesinde kuracağı yeni hayatında çok daha huzurlu ve mutlu olacağına rivayet eder. Aynı zamanda, hayat içerisinde gerçekleştirilen yeniliklerin ve değişikliklerin genel olarak kişinin başarısı, kariyeri ve hayat standardı üzerinde çok büyük etki edeceğine işaret eder.Rüyada Saçının Kesildiğini GörmekRüya sahibinin, hayatının kontrolünü eline almadığı için yaşamak istemediği olaylar ile karşılaşacağına, bu olaylardan büyük zarar ve üzüntü ile çıkacağına, artık silkinip hayatını kendi ellerine alıp istediği ve kendi arzuladığı şekilde yaşaması gerektiğine delalet eder.Rüyada Saçını Kısa Kestirmekİş hayatında ve aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine alamet eder. Aynı zamanda, sağlık durumunda başgösterecek çok üzüntü verici ve rüyayı gören kişiyi çok büyük bir şekilde yıpratacak bir hastalığa yakalanacağına işaret eder.Rüyada Saç Kestirmek ve BoyatmakRüyayı gören kişinin, çok sıkıntılı ve üzücü olaylar ile karşılaşacağına, bu durumları düzeltmek için pek de tekin olmayan işlere girip üzüntü verici ve pişmanlık duyacağı şeyler yapacağına ancak daha sonra bu durumları ve bu durumlardan ötürü ortaya çıkan sorunları saklamaya ve yaşanan durumların üzerini örtmeye çalışacağına yorulur.Rüyada Saçını Kısa GörmekÜzüntülü ve sıkıntılı olayların son bulacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına ve rüya sahibinin, artık rahat edip hayatını yaşaması gerektiğine rivayet eder. Aynı zamanda, yaşanan bir hastalık varsa şifa bulacağına ve kötü olayların haneden ve aileden uzak duracağına tabir eder.

Rüyada Zayıflamak Ne Anlama Gelir

Rüyada ZayıflamakRüyada zayıflamak, rüya sahibi için büyük meşakkatler görmeye, dert, sıkıntı, zahmet ve zorluk çekmeye ve bu zorlu günleri atlatmak için de insan üstü bir çaba göstermeye işaret eder. Rüyada zayıfladığını gören kişi, gerçek hayatta da mecazi anlamda zayıflar ve güçsüz düşer. Büyük harcamalar yapmak zorunda kalıp, borçlanır ve parasızlıktan cebi delinir ve düştüğü hallere üzülüp hastalanıp yatağa düşer diye tabir edilir.Rüyada Birinin Zayıfladığını Görmek Rüya sahibi rüyasında tanıdığı bir kişinin zayıfladığını görürse eğer bu rüya tanıdığı kişi üzerinden tabir edilir ve o kişinin yokluğa düşüp, fakirleşeceğine, bu durumu atlatması için de yılların geçmesine işaret eder. Eğer rüya sahibi rüyasında gördüğü kişiyi tanımıyorsa o halde bu rüya kendisiyle ilgilidir ve aynı şekilde tabir edilir.Rüyada Aşırı ZayıflamakRüyasında haddinden fazla zayıfladığını gören kişi iş hayatında büyük bir yenilgiye uğrayacak, mali açıdan çok büyük zorlukların altına girecek demektir. Bu durumdan kurtulup yeniden para kazanmaya ve toparlanmaya başlayana kadar da çektiği sıkıntı nedeni ile saçı beyazlayacaktır.Rüyada Kilo VermekRüyasında kilo verdiğini gören kişi eğer şişmansa gerçekten böyle bir çaba içine girme gereksinimi hissedebilir ve artık ince bir bedene sahip olmak isteyebilir diye tabir edilirken bir de rüya sahibinin ideallerini gerçekleştirmek için azimle, temkinli ve emin adımlar atarak hareket ettiği anlamına gelir. Rüya sahibi böyle devam ederse, zafer kendisi için çok yakındır.Rüyada Diyet YapmakRüyasında diyet yaptığını gören kişinin hayatında muazzam güzellikte gelişmeler yaşanacak demektir. Rüya sahibinin hayatı olumlu yönde değişecek ve bir anda bambaşka olacaktır. Bu rüya, kişinin hayatında meydana gelecek olan uç değişikliklere işaret eder. Örneğin bir gecekonduda oturuyorken çok lüks bir siteye taşınması şeklinde yorumlanabilir.

Rüyada Cinsel İlişkide Bulunmak Ne Anlama Gelir

Rüyada Cinsel İlişkide BulunmakRüyada cinsel ilişkide bulunmak, farklı şekillerde yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi oldukça büyük bir menfaate kavuşur. Bu rüya hasta olanlar için sağlığa, sıkıntıda olanlar için ferahlığa, borçlular için borçlarını ödeyeceğine ve aile hayatında huzur ve berekete işarettir. Bazı âlimlere göre böyle bir rüya dileklerin yerine gelmesidir. Bakarlar için evlenmeye, eğer ehil bir kimse ile yapılmışsa hayır görmeye ya da kendisine başvurduğu bir kişiden iş konusunda yardım görmeye de işarettir.Rüyada Kendi Hanımı İle Cinsel İlişkide BulunmakBu rüya her yönden güzel ve hayırlı bir rüyadır. Gören kişi ömrünün sonuna kadar afiyet ve sağlık içerisinde bulunur ve güzel bir yaşam sürer. Aile hayatındaki mutluluk ve huzur, eşler arasında muhabbet, kendisinden sora soyunu devam ettirecek evlattır.Rüyada Tanımadığı Birisiyle Cinsel İlişkiye GirmekRüyasında tanımadığı birisi ile cinsel ilişkiye giren kişi muradına ererek ya evlenir veya istediği işe girer. Bazen bu rüya zinaya, helal olmadan yollardan insanlara yaklaşmaya, mahrem olmayan kişi ile yalnız kalmaya veya münasebette bulunmaya da işaret edebilmektedir.Rüyada Yaşlı Bir Kadınla Cinsel İlişkiye GirmekBu rüya bazen olgunluğa, salik amellere bazen de fıtratına uygun olmayan işler yapmaya, muradına erememeye, kendisine yararı dokunmayacak mal elde etmeye, haram para kazanmaya, insanlarla arayı bozmaya, tartışmalara veya boş işlerde uğraşıp zamanını güzel harcayamamaya işaret eder.Rüyada Birinin Sizinle Cinsel İlişkiye Girdiğini GörmekBu rüya rahat, varlıkla geçecek, mutlu ve ferah bir hayatın göstergesidir. Böyle bir rüya gören kimse kısa zamanda tüm sıkıntılarından kurtulur ve bundan sonra oldukça mutlu olacağı zamanlar geçirir. Bazen de bu rüya eğer o kimseyi tanıyorsanız ondan fayda görmeye, onun sayesinde birçok kazanç elde etmeye veya ondan alacağı nasihatler sonucunda mutlu olmaya işarettir.

Rüyada Ölümü Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Ölümü GörmekRüyada ölümü görmek, rüyayı gören kişinin, etrafındaki insanlardan bazılarının iş hayatında yaptıkları kötü ve aldatıcı şeyler ile kazanç elde etmeye çalıştığına, bu sebeple önüne gelen herkesi kandırmak için uğraştığına ve bu şekilde eline geçecek olan kazancın asla helal olmayacağına işaret eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, iş yapacağı ya da birlikte bir işe gireceği insanları çok güvendiği ve tanıdığı kişiler olsalar bile çok iyi bir şekilde araştırması gerektiğine rivayet eder.Rüyada Ölümü Yaşamak Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da sosyal hayatında etrafındaki kötü ve yalancı insanlar yüzünden çok kötü ve neredeyse içinden çıkılmaz durumlara düşeceğine, bu yüzden çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.Rüyada Ölümü Hatırlamak Uzun bir zamandan beri tanınan ve çok güvenilen birinden bir iş ile ilgili olarak çok büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, bu kişi ile olan ilişkilerin bir daha eski haline gelmeyecek şekilde tamamen koparılacağına ve iş hayatı ile ilgili yeni bir yol çizileceğine rivayet eder.Rüyada Ölümü Konuşmak Bazı kişiler için yapılan iyiliklerin bu kişilerden görülecek ihanet ve ikiyüzlülükten ötürü boşa gideceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına ve yakın bir zaman içinde yaşanan bu sıkıntıların düzeltilmesi için çok büyük çaba ve para harcanacağına alamet eder.Rüyada Ölümünü BeklemekRüya sahibinin, değer verdiği ancak daha sonra ihanet gördüğü kişiler yüzünden içine düştüğü kötü durumlardan yine etrafında olan ve her zaman yardımına koşan insanlar sayesinde kurtulacağına, bu insanların desteği ile tekrar işlerini düzelteceğine ve kazanç sağlayacak hale getireceğine işaret eder.

Akıllı kişilerin en büyük talihsizliği, salakların abuk subukluklarıyla başa çıkmak zorunda olmalarıdır.



Akıllı kişilerin en büyük talihsizliği, salakların abuk subukluklarıyla başa çıkmak zorunda olmalarıdır.

Ben rüzgarların adamıyım öfkelerimde büyük olur sevdalarımda seversem destan kızarsam katliam olur.



Ben rüzgarların adamıyım öfkelerimde büyük olur sevdalarımda seversem destan kızarsam katliam olur.

Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene.



Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene.

Doğru zamanda gelen yanlış insana tanıdığın şansı, yanlış zamanda gelen doğru insana tanımadığın sürece üzülen hep sen olursun!



Doğru zamanda gelen yanlış insana tanıdığın şansı, yanlış zamanda gelen doğru insana tanımadığın sürece üzülen hep sen olursun!

Çok talibim var diyenler; Sevinmeyin! Ucuz malın alıcısı çoktur.



Çok talibim var diyenler; Sevinmeyin! Ucuz malın alıcısı çoktur.

Özenen değil, özendiren olun! Alayına gitmeyin, kendinize gelin!



Özenen değil, özendiren olun! Alayına gitmeyin, kendinize gelin!

Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor. Sadece sen, yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorsun.



Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor. Sadece sen, yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorsun.

Bana “kötü kalplisin” demiştin. Haklıydın. Çünkü orada sen vardın!



Bana “kötü kalplisin” demiştin. Haklıydın. Çünkü orada sen vardın!

Eski sevgilim, marketten hıyar aldığımı görünce; Aynı sen dedi. Şimdilik yanıt vetmedim. Ama, elbet evde kaşar bitecek.



Eski sevgilim, marketten hıyar aldığımı görünce; Aynı sen dedi. Şimdilik yanıt vetmedim. Ama, elbet evde kaşar bitecek.

2 dakika adam ol desem kaç dakikam kaldı diye soracak insanlar var.



2 dakika adam ol desem kaç dakikam kaldı diye soracak insanlar var.

Sevgimin kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim.



Sevgimin kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim.

Dünya nüfusu arttıkça, insan sayısı azalıyor.



Dünya nüfusu arttıkça, insan sayısı azalıyor.

Herkes doğru insanı bulmak ister, yanılmamak için. Oysa kimse uğraşmaz, doğru insan olmak için.



Herkes doğru insanı bulmak ister, yanılmamak için. Oysa kimse uğraşmaz, doğru insan olmak için.

Buğulu camlardaki sözler gibisin; yani nefesim olmadan bir hiçsin..



Buğulu camlardaki sözler gibisin; yani nefesim olmadan bir hiçsin..

Ne olurdu yani, bir sene de insanlık moda olsa.



Ne olurdu yani, bir sene de insanlık moda olsa.

Aşk nedir biliyor musun? Bir kız için dünyadaki bütün kızlardan vazgeçmek ve bundan zerre kadar pişmanlık duymamak.



Aşk nedir biliyor musun? Bir kız için dünyadaki bütün kızlardan vazgeçmek ve bundan zerre kadar pişmanlık duymamak.

Giderek terbiyesizleşiyorsan, hayatın ne mal olduğunu anlıyorsun demektir.



Giderek terbiyesizleşiyorsan, hayatın ne mal olduğunu anlıyorsun demektir.

Bayramlık alacağım, yastığımın altına koyacağım ve sabahı bekleyeceğim. Diyen arkadaşına -Niye çoğalsın diye mi? şeklinde yanıt veren dost! Bizdensin.



Bayramlık alacağım, yastığımın altına koyacağım ve sabahı bekleyeceğim. Diyen arkadaşına -Niye çoğalsın diye mi? şeklinde yanıt veren dost! Bizdensin.

Eskiden uğruna dünyaları yakardım şimdi bir kibrit bile çakmam.



Eskiden uğruna dünyaları yakardım şimdi bir kibrit bile çakmam.

Bazı insanlar hep “kaptan” olurlar, söz konusu “dümen çevirmek” olunca..



Bazı insanlar hep “kaptan” olurlar, söz konusu “dümen çevirmek” olunca..

Hesabı olanlar sanmasın kapandı defterler. Tek tek yazıyorum her birini bir kenara. Iyi kötü, bir gün ödenecek bedeller.



Hesabı olanlar sanmasın kapandı defterler. Tek tek yazıyorum her birini bir kenara. Iyi kötü, bir gün ödenecek bedeller.

Ey sevgili; Sen ölünce mezar taşına 'Rahmetlinin bacakları ilk kez bir araya geldi' sözünü mutlaka yazdıracağım.



Ey sevgili; Sen ölünce mezar taşına 'Rahmetlinin bacakları ilk kez bir araya geldi' sözünü mutlaka yazdıracağım.

Arkamdan konuşanların hepsi arkamda takılmaya devam etsin.



Arkamdan konuşanların hepsi arkamda takılmaya devam etsin.

Sildim hayatımdan malları, önümüzdeki kolilere bakacağız.



Sildim hayatımdan malları, önümüzdeki kolilere bakacağız.

Bana yol vermeyi düşünmeden önce, sana verdigim yolda yürümeyi öğren!



Bana yol vermeyi düşünmeden önce, sana verdigim yolda yürümeyi öğren!

Kendini beğenmiş insanları severim. Hiç kimsenin beğenmediği bir şeyi beğenmek, Ayrıcalık'tır.



Kendini beğenmiş insanları severim. Hiç kimsenin beğenmediği bir şeyi beğenmek, Ayrıcalık'tır.

80 yaşındaki neneme facebook veya twitter üyeliğin var mı? diye sordum. Yarın istek yollarım kabul et ismim Crazy Girl dedi. Hala şoktayım.



80 yaşındaki neneme facebook veya twitter üyeliğin var mı? diye sordum. Yarın istek yollarım kabul et ismim Crazy Girl dedi. Hala şoktayım.

Evet belki de haklısın, sıfır'ın gücü yoktur. Ama unutma ki, sıfır'ın kaybedecek bir şeyi de yoktur!



Evet belki de haklısın, sıfır'ın gücü yoktur. Ama unutma ki, sıfır'ın kaybedecek bir şeyi de yoktur!

Bana kalbimdesin deme, bilirsin kalabalıkları sevmem.



Bana kalbimdesin deme, bilirsin kalabalıkları sevmem.

Cehennem boş, çünkü tüm şeytanlar burada.



Cehennem boş, çünkü tüm şeytanlar burada.

Ruhunu kaybetmiş bir insanda yaşamın anlamını aramak ne saçma.. Belki de yerin üstündeki cesetler altındakilerden daha fazla..



Ruhunu kaybetmiş bir insanda yaşamın anlamını aramak ne saçma.. Belki de yerin üstündeki cesetler altındakilerden daha fazla..

Başını o'nun omzuna dayayıp lütfen beni terk etme diye yalvaracağına, Alnını secdeye koyup kalbime göre ver Allah'ım de!



Başını o'nun omzuna dayayıp lütfen beni terk etme diye yalvaracağına, Alnını secdeye koyup kalbime göre ver Allah'ım de!

Küfür çözüm değil. diyenler; çözüm bulması gereken kişi ben değilim. O. Çocuğusun pkk!



Küfür çözüm değil. diyenler; çözüm bulması gereken kişi ben değilim. O. Çocuğusun pkk!

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler. Hatta memnun kalmayıp, üstüne bir de sövecekler.



Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler. Hatta memnun kalmayıp, üstüne bir de sövecekler.

Tadını doğru tahmin edebilmek için 1 haftadır gece gündüz first çiğneyen genç, çenesiyle uçak çekmeye hazırlanıyor.



Tadını doğru tahmin edebilmek için 1 haftadır gece gündüz first çiğneyen genç, çenesiyle uçak çekmeye hazırlanıyor.

Ne diye böbürlenip büyükleniyorsun. Doğumun bir damla su, ölümün bir avuç toprak değil mi?



Ne diye böbürlenip büyükleniyorsun. Doğumun bir damla su, ölümün bir avuç toprak değil mi?

Bir otobüs aşkıydı belki bizimkisi benim yolum “son durak” seninkisi “müsait bir yer”di.



Bir otobüs aşkıydı belki bizimkisi benim yolum “son durak” seninkisi “müsait bir yer”di.

Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not: Dünya beş para etmiyor.



Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not: Dünya beş para etmiyor.

Hayatta gözyaşlarımı hakedecek bir insan görmedim. Ya benim gözyaşlarım gereksiz, Yada uğruna gözyaşı döktüğüm insanlar değersiz.



Hayatta gözyaşlarımı hakedecek bir insan görmedim. Ya benim gözyaşlarım gereksiz, Yada uğruna gözyaşı döktüğüm insanlar değersiz.

Mademki yokluğumla daha mutlusun, o halde yokluk, benim bu aşk için büründüğüm son kimlik olsun.



Mademki yokluğumla daha mutlusun, o halde yokluk, benim bu aşk için büründüğüm son kimlik olsun.

99 tane ismi varken neden hala Tanrı? (Tanrı sizi, Allah bizi korusun.)



99 tane ismi varken neden hala Tanrı? (Tanrı sizi, Allah bizi korusun.)

Sevgilisi para harcamasın diye “yok aşkım ben aç değilim” deyip aç gezen kız. Gönlüm hep seni arıyor, neredesin sen.



Sevgilisi para harcamasın diye “yok aşkım ben aç değilim” deyip aç gezen kız. Gönlüm hep seni arıyor, neredesin sen.

Karakterim ve tavrimi birbirine kariştirmayiniz! Karakterim “kim olduğumla” ilgilidir, tavrım “sizin kim olduğunuzla..”



Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız! Karakterim “kim olduğumla” ilgilidir, tavrım “sizin kim olduğunuzla..”

İnsanlar, gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler. Gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara âşık olurlar.



İnsanlar, gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler. Gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara âşık olurlar.

Namaz kılmaktan ayakları şişen bir peygamberin, uyumaktan gözleri şişen ümmetleriyiz. Hepsi bu kadar!



Namaz kılmaktan ayakları şişen bir peygamberin, uyumaktan gözleri şişen ümmetleriyiz. Hepsi bu kadar!

İsviçreli bilim adamları; Otobüste uyuyakalarak ineceği durağa gelmeden 1 durak önce uyanan Türk milletini inceleyin.



İsviçreli bilim adamları; Otobüste uyuyakalarak ineceği durağa gelmeden 1 durak önce uyanan Türk milletini inceleyin.

Siz kumarda kazanan aşkta kaybeder yalanına inanın! Unutmayın ki; Kumarda kazananlar aşkı satın alıyorlar.



Siz kumarda kazanan aşkta kaybeder yalanına inanın! Unutmayın ki; Kumarda kazananlar aşkı satın alıyorlar.

Telefon dinleyip maç kurtarana kadar pkkyı dinleyin can kurtarın.



Telefon dinleyip maç kurtarana kadar pkkyı dinleyin can kurtarın.

Yalan zeka işidir, dürüstlük ise cesaret. Eğer zekan yetmiyorsa yalan söylemeye, cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene.



Yalan zeka işidir, dürüstlük ise cesaret. Eğer zekan yetmiyorsa yalan söylemeye, cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene.

Bendeki aşk ateşi cehennemi kıskandırır. Ben son sözümü söylersem eğer geri dönüşü yoktur, senin gibi şerefsizlere kahpeler çoktur!



Bendeki aşk ateşi cehennemi kıskandırır. Ben son sözümü söylersem eğer geri dönüşü yoktur, senin gibi şerefsizlere kahpeler çoktur!

İtle, köpekle uğraşacak vaktim olsaydı veteriner olur, seni tedavi ederdim.



İtle, köpekle uğraşacak vaktim olsaydı veteriner olur, seni tedavi ederdim.

Önümüzdeki seçimlerin maliyeti 1 milyar lirayı geçiyormuş. Ülke seçime değil, seçim ülkeye giriyor gibi.



Önümüzdeki seçimlerin maliyeti 1 milyar lirayı geçiyormuş. Ülke seçime değil, seçim ülkeye giriyor gibi.

Bizimle dans etmeye çalışma, yürümeye hasret kalırsın.



Bizimle dans etmeye çalışma, yürümeye hasret kalırsın.

Kızların kalbi mezar gibidir, giren bir daha çıkamaz. Erkeklerin kalbi tuvalet gibidir, giren çıkan belli olmaz.



Kızların kalbi mezar gibidir, giren bir daha çıkamaz. Erkeklerin kalbi tuvalet gibidir, giren çıkan belli olmaz.

Kapak edici sözlere gerek yok. Benim var oluşum zaten düşmanlarıma en büyük kapaktır.



Kapak edici sözlere gerek yok. Benim var oluşum zaten düşmanlarıma en büyük kapaktır.

Ne kazandığını bilmiyorum, ama umarım beni kaybettiğine değmiştir.



Ne kazandığını bilmiyorum, ama umarım beni kaybettiğine değmiştir.

Bir kadının “peki” mesajına bile cevap yazmaya çalışıyorsan? Geçmiş olsun kardeşim, fena aşık olmuşsun. Soğuk su ister misin?



Bir kadının “peki” mesajına bile cevap yazmaya çalışıyorsan? Geçmiş olsun kardeşim, fena aşık olmuşsun. Soğuk su ister misin?

En kötüsüde ne biliyor musun? Gördüğüm iki sevgilinin, bana, mal mal bakması.. Tamam anladık yalnızım ama neden öküz gibi bakıyorsun ki?



En kötüsüde ne biliyor musun? Gördüğüm iki sevgilinin, bana, mal mal bakması.. Tamam anladık yalnızım ama neden öküz gibi bakıyorsun ki?

Ben ölünce elimi tabutun dışına bırakın, zaten eli boştu hiç birşeyi yoktu, boş geldi bomboş gitti desinler.



Ben ölünce elimi tabutun dışına bırakın, zaten eli boştu hiç birşeyi yoktu, boş geldi bomboş gitti desinler.

Hak etmeyene değer vermek, eşeğe kıravat takmak gibidir.



Hak etmeyene değer vermek, eşeğe kıravat takmak gibidir.

Bu gecede, “iyi geceler sevgilim” mesajı olmadan yatıp, sabah “günaydın sevgilim” mesajı olmadan uyanıcaksın değil mi? Çünkü sen yalnızsın.



Bu gecede, “iyi geceler sevgilim” mesajı olmadan yatıp, sabah “günaydın sevgilim” mesajı olmadan uyanıcaksın değil mi? Çünkü sen yalnızsın.

Diyor ki; “Seninle bir şeyler yaşayamam; ama arkadaşım olarak kal” yani “Beni yemeğe, eğlenceye götür, hesabı öde; ama başkasıyla sevişeyim.”



Diyor ki; “Seninle bir şeyler yaşayamam; ama arkadaşım olarak kal” yani “Beni yemeğe, eğlenceye götür, hesabı öde; ama başkasıyla sevişeyim.”

Güzel olduğun kadar küstah ol, farketmez. Hatta güzel olduğun kadar mal da olabilirsin, sorun değil. Güzelsin sonuçta.



Güzel olduğun kadar küstah ol, farketmez. Hatta güzel olduğun kadar mal da olabilirsin, sorun değil. Güzelsin sonuçta.

Acaba eros oku atarken “al lan sana da al sana da hahaha” diye eğleniyormudur ben olsam kesin yapardım, eğer yapmıyorsa ciddi bir mal.



Acaba eros oku atarken “al lan sana da al sana da hahaha” diye eğleniyormudur ben olsam kesin yapardım, eğer yapmıyorsa ciddi bir mal.

Güzel kızlar tipsiz erkeklerle çıkar diye bir teori duydum. Ne kadar doğru bu? Nerden bulabiliriz bu kızlardan?



Güzel kızlar tipsiz erkeklerle çıkar diye bir teori duydum. Ne kadar doğru bu? Nerden bulabiliriz bu kızlardan?

Çocuklarının yemediği halt kalmayıp hepsini görmezden gelen, sizin en ufak bir açığınızda ortalığı ayağa kaldırana “akraba” denir.



Çocuklarının yemediği halt kalmayıp hepsini görmezden gelen, sizin en ufak bir açığınızda ortalığı ayağa kaldırana “akraba” denir.

Yeni doğan çocuğa “kâmuran” adını vermekte nedir? Çocuk resmen hayata 35 yaşında başlıyor.



Yeni doğan çocuğa “kâmuran” adını vermekte nedir? Çocuk resmen hayata 35 yaşında başlıyor.

Ben de hergün Mercedes’e biniyorum ama daha hiç bir kız bundan etkilenip beni kahve içmeye çağırmadı. Üstelik tam akbil basıyorum.



Ben de hergün Mercedes’e biniyorum ama daha hiç bir kız bundan etkilenip beni kahve içmeye çağırmadı. Üstelik tam akbil basıyorum.

Fazla makyaj yaptığı için Türk kadınını eleştirip, saçına her gün yarım kilo jöle süren canlıya “Türk erkeği” denir.



Fazla makyaj yaptığı için Türk kadınını eleştirip, saçına her gün yarım kilo jöle süren canlıya “Türk erkeği” denir.

Pembe pantolon giyen erkeğin, konuşma hakkı olduğunu sanmıyorum. Pamuk şeker yesin o.



Pembe pantolon giyen erkeğin, konuşma hakkı olduğunu sanmıyorum. Pamuk şeker yesin o.

Neden moralimiz bozukken herkes “sevgilinle mi tartıştınız” diye sorar? Belki babam hortumla dövdü nerden biliyorsun!



Neden moralimiz bozukken herkes “sevgilinle mi tartıştınız” diye sorar? Belki babam hortumla dövdü nerden biliyorsun!

Misafir çocuklarının her gelişlerinde kağıt kalem istemelerini anlayamıyorum. Çizdikleri de bir şeye benzese bari.



Misafir çocuklarının her gelişlerinde kağıt kalem istemelerini anlayamıyorum. Çizdikleri de bir şeye benzese bari.

Peki belediye otobüsünü süren güneş gözlüğü takmış şoförün havasına ne denmeli.. Sanki otobüs değil de uçak sürüyo mübarek.



Peki belediye otobüsünü süren güneş gözlüğü takmış şoförün havasına ne denmeli.. Sanki otobüs değil de uçak sürüyo mübarek.

Gereksiz insanlar için ağlamaya değmeyecek kadar pahalı bizim rimelimiz diyen kıza alkış yok mu?



Gereksiz insanlar için ağlamaya değmeyecek kadar pahalı bizim rimelimiz diyen kıza alkış yok mu?

Evde misafir varken oda kapısından kafasını sokup “hoşgeldin dedin mi sen misafirlere?” diye soran annenin verdiği gerilimi kimse veremez.



Evde misafir varken oda kapısından kafasını sokup “hoşgeldin dedin mi sen misafirlere?” diye soran annenin verdiği gerilimi kimse veremez.

Sakız üretip adını “Yasaklar” koyucam. Sloganda hazır. “Yasaklar çignenmek içindir.” Nasıl? Tam bi zehir evladıyım dimi? Beni çılgın beni.



Sakız üretip adını “Yasaklar” koyucam. Sloganda hazır. “Yasaklar çignenmek içindir.” Nasıl? Tam bi zehir evladıyım dimi? Beni çılgın beni.

Tarihteki en iyi savunma: “Biz yapmadık hocam, sabahçılar yapmış.”



Tarihteki en iyi savunma: “Biz yapmadık hocam, sabahçılar yapmış.”

Facebook'da kendi paylaştıklarını beğenip üstüne yorum atıp yine kendi yorumunu beğenen insandan korkun. O adam mermiye bile kafa atar.



Facebook'da kendi paylaştıklarını beğenip üstüne yorum atıp yine kendi yorumunu beğenen insandan korkun. O adam mermiye bile kafa atar.

Sen gel koca bi nesli sabahın 7'sinde uyandır. Ondan sonra bu çocuklar niye bu kadar atarlı, bu çocuklar niye bu kadar mutsuz?



Sen gel koca bi nesli sabahın 7'sinde uyandır. Ondan sonra bu çocuklar niye bu kadar atarlı, bu çocuklar niye bu kadar mutsuz?

Sen gidersen ben biterim demişti, şimdi evli 2 çocuğu var. Bitmemiş, çoğalmış!



Sen gidersen ben biterim demişti, şimdi evli 2 çocuğu var. Bitmemiş, çoğalmış!

Kanuni’ye acıyorum bazen insan kendi evinde donla gezemedikten sonra yemişim sarayı, saltanatı.



Kanuni’ye acıyorum bazen insan kendi evinde donla gezemedikten sonra yemişim sarayı, saltanatı.

Beğendiğiniz ve üstünüzde güzel duran ama o an almayacağınız kıyafeti, kimse görmesin diye askılığın en arkasına astığınızı biliyorum kızlar.



Beğendiğiniz ve üstünüzde güzel duran ama o an almayacağınız kıyafeti, kimse görmesin diye askılığın en arkasına astığınızı biliyorum kızlar.

Çarpma işlemi “x” ile değilde “.” ile gösterilmeye başlandığında işin ciddileşeceğini anlamalıydım.



Çarpma işlemi “x” ile değilde “.” ile gösterilmeye başlandığında işin ciddileşeceğini anlamalıydım.

Sevgilisinden ayrılınca Facebook profil fotoğrafını simsiyah yapan genç yine yürekleri burktu.



Sevgilisinden ayrılınca Facebook profil fotoğrafını simsiyah yapan genç yine yürekleri burktu.

Kız meslek lisesinde bile eteğini kısaltıp, süslenen kızlar var. Kime süsleniyorsunuz hademeye mi?



Kız meslek lisesinde bile eteğini kısaltıp, süslenen kızlar var. Kime süsleniyorsunuz hademeye mi?

Kendine güvenip, ağzı laf yapanlara; Laf yaptığı içinde kendini adam sananlara kısa bir hatırlatma: “Lafla adam olunmuyor”



Kendine güvenip, ağzı laf yapanlara; Laf yaptığı içinde kendini adam sananlara kısa bir hatırlatma: “Lafla adam olunmuyor”

Beni aşkın yağmur olup yağdığı, zamanın aşka kurulduğu, aşkın zekât olarak verildiği coğrafyalara götürsünler istiyorum.



Beni aşkın yağmur olup yağdığı, zamanın aşka kurulduğu, aşkın zekât olarak verildiği coğrafyalara götürsünler istiyorum.

“Ayrılalım” dedi “Yakıyorum o zaman” dedim “Fotoğrafları mı” diye sordu “Yok kınayı” dedim. Gider ayak felç oldu.



“Ayrılalım” dedi “Yakıyorum o zaman” dedim “Fotoğrafları mı” diye sordu “Yok kınayı” dedim. Gider ayak felç oldu.

Kimi mal mülk peşinde. Kimi şan şöhret peşinde.. Kimi kız, kimi erkek peşinde, bilmiyorlar ki Azrail hepsinin peşinde..



Kimi mal mülk peşinde. Kimi şan şöhret peşinde.. Kimi kız, kimi erkek peşinde, bilmiyorlar ki Azrail hepsinin peşinde..

Bana ve hayatıma ağırlık yapan yükler; Lütfen en sağ şeritten gidiniz.. Sol şeritten öyle mutlu geliyorum ki fena çarparım..



Bana ve hayatıma ağırlık yapan yükler; Lütfen en sağ şeritten gidiniz.. Sol şeritten öyle mutlu geliyorum ki fena çarparım..

AŞK; kaç yaşında gelirse gelsin. Kimin bedenine uğradıysa, derin izler bırakıp, arka kapıdan sessizce çıkıp gidiyor.



AŞK; kaç yaşında gelirse gelsin. Kimin bedenine uğradıysa, derin izler bırakıp, arka kapıdan sessizce çıkıp gidiyor.

Çok bir şey istemiyorum, sadece karşılaştığımız zamanlar yanımdan geçtikten sonra; “Arkama baktığımda seni arkana bakarken görmek”



Çok bir şey istemiyorum, sadece karşılaştığımız zamanlar yanımdan geçtikten sonra; “Arkama baktığımda seni arkana bakarken görmek”

Son sevgimi yatırmıştım sana, tek aşktan yattı kuponum. Ama ben uslanmam bilirsin. Başka tenlerden borç alıp, yine sana oynuyorum.



Son sevgimi yatırmıştım sana, tek aşktan yattı kuponum. Ama ben uslanmam bilirsin. Başka tenlerden borç alıp, yine sana oynuyorum.

Bu ülkede her köşe başında kuaför ve tekel bayisi bulunmasının tek nedeni; ayrılık sonrası ilk gidilen yerler olmasıdır.



Bu ülkede her köşe başında kuaför ve tekel bayisi bulunmasının tek nedeni; ayrılık sonrası ilk gidilen yerler olmasıdır.

Kalp navigasyon cihazı degildir. Kalbinizin götürdüğü yere gitmeyin.



Kalp navigasyon cihazı degildir. Kalbinizin götürdüğü yere gitmeyin.

Arabayı kullanan eşşek olduktan sonra kaputun altında kaç beygir yattığının hiçbir önemi yoktur.



Arabayı kullanan eşşek olduktan sonra kaputun altında kaç beygir yattığının hiçbir önemi yoktur.

“Biraz ara vermeliyiz” cümlesini kullanmışsa eğer bir çift; o aşkın beyin ölümü gerçekleşmiş demektir!



“Biraz ara vermeliyiz” cümlesini kullanmışsa eğer bir çift; o aşkın beyin ölümü gerçekleşmiş demektir!

Çoğu aşk bir yemeğe çıkıldığı andan itibaren başlayarak yatak odasına kadar süren süreç içerisinde olur, ve duştan sonra biter..



Çoğu aşk bir yemeğe çıkıldığı andan itibaren başlayarak yatak odasına kadar süren süreç içerisinde olur, ve duştan sonra biter..

Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir.



Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir.

Bazı kişiler vardır ki, onlara alçak bile diyemezsin. Çünkü bir seviyedir alçaklık, onlar çukurdur!



Bazı kişiler vardır ki, onlara alçak bile diyemezsin. Çünkü bir seviyedir alçaklık, onlar çukurdur!

Suskunluğum asilliğimdendir. Her söze verilecek bir cevabım var lâkin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye..



Suskunluğum asilliğimdendir. Her söze verilecek bir cevabım var lâkin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye..

Artık eski sevgilimi başkalarıyla görünce kızmıyorum. Annem dedi ki; Sonuçta sen büyüdün ve oyuncaklarını başkalarına vermelisin.



Artık eski sevgilimi başkalarıyla görünce kızmıyorum. Annem dedi ki; Sonuçta sen büyüdün ve oyuncaklarını başkalarına vermelisin.

Hayvanlarla konuşurken birşey bekleyemezsin. Yüreği yoktur ki sevmezken yola gelsin.



Hayvanlarla konuşurken birşey bekleyemezsin. Yüreği yoktur ki sevmezken yola gelsin.

Âlemin derdi ben olmuşum, demekki zamanında iyi koymuşum!



Âlemin derdi ben olmuşum, demekki zamanında iyi koymuşum!

Sözüm yok gidenlere, tüm küfürlerim geri dönmek isteyenlere!



Sözüm yok gidenlere, tüm küfürlerim geri dönmek isteyenlere!

Bizde isterdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını..



Bizde isterdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını..

Sana bir gül veriyorum, kokla ama KURUTMA! Sana kalbimi veriyorum, sev ama ALDATMA!



Sana bir gül veriyorum, kokla ama KURUTMA! Sana kalbimi veriyorum, sev ama ALDATMA!

Bir gün bana soracaksın; Ben mi? Hayat mı? diye. Hiç düşünmeden Hayat diyeceğim. Küsüp gideceksin ama bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.



Bir gün bana soracaksın; Ben mi? Hayat mı? diye. Hiç düşünmeden Hayat diyeceğim. Küsüp gideceksin ama bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

Unutma! Cenazemde “nasıl bilirdiniz?” diye sorduklarında Sadece “bana aşıktı” diyeceksin.



Unutma! Cenazemde “nasıl bilirdiniz?” diye sorduklarında Sadece “bana aşıktı” diyeceksin.

Ne orhan ne ferdi anlamaz ki derdimi.. Çal müslüm baba nereden sevdim o zalimi..



Ne orhan ne ferdi anlamaz ki derdimi.. Çal müslüm baba nereden sevdim o zalimi..

Gidene çift yol ben tek kalmam ayık ol.



Gidene çift yol ben tek kalmam ayık ol.

Sensizlik ateşten bir kor seni unutmak inanki çok zor.



Sensizlik ateşten bir kor seni unutmak inanki çok zor.

Sana vereceğim tek akıl; aklın varsa tek takıl..



Sana vereceğim tek akıl; aklın varsa tek takıl..

Dün benim için BİTTİN dedin ya, sabah uyandığımda sende benim için Bİ-İTTİN..



Dün benim için BİTTİN dedin ya, sabah uyandığımda sende benim için Bİ-İTTİN..

Bazen insanlara taşıyamayacakları kadar ağır yük veririz mesela DEĞER vermek gibi..



Bazen insanlara taşıyamayacakları kadar ağır yük veririz mesela DEĞER vermek gibi..

Melek gelir hava atar. Felek gelir şaka yapar. Ben zaten hayata küsmüşüm Azrail gelse ne yazar.



Melek gelir hava atar. Felek gelir şaka yapar. Ben zaten hayata küsmüşüm Azrail gelse ne yazar.

Büfelerden aldığımız siyah poşetin içindeki mutluluklar bize yeter be gülüm..



Büfelerden aldığımız siyah poşetin içindeki mutluluklar bize yeter be gülüm..

Gitsende artık beni bağlamaz! Hani bir laf vardırya; Kendi düşen AĞLAMAZ!



Gitsende artık beni bağlamaz! Hani bir laf vardırya; Kendi düşen AĞLAMAZ!

Seni nasıl sevdiğimi bir bilsen her gece içiyorum efes pilsen..



Seni nasıl sevdiğimi bir bilsen her gece içiyorum efes pilsen..

Evlenince yanlış düğün salonunun adresini vereceğim akrabalarım var. Canlarım ya.



Evlenince yanlış düğün salonunun adresini vereceğim akrabalarım var. Canlarım ya.

Affetmek kolay, ama tekrar güvenmek mi? işte o farklı bi hikaye.



Affetmek kolay, ama tekrar güvenmek mi? işte o farklı bi hikaye.

Kendimi “x” gibi hissediyorum. Yalnız, bulunamaz, nefret edilen ve sevilmeyen.



Kendimi “x” gibi hissediyorum. Yalnız, bulunamaz, nefret edilen ve sevilmeyen.

Şu Pis 7'li kadar varoş insanlar da görmedim ha geçenlerde trafoya para lazım oldu, masadaki 6 kişiden 700 lira çıktı keşke ben de varoş olsam!



Şu Pis 7'li kadar varoş insanlar da görmedim ha geçenlerde trafoya para lazım oldu, masadaki 6 kişiden 700 lira çıktı keşke ben de varoş olsam!